The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ουγγαρία: προγνωστικά για στοίχημα

Англия-Венгрия-12.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων Όμιλος Θ – 8 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στον όγδοο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 οι νυν ασημένιοι πρωταθλητές της Ευρώπης, οι Βρετανοί, θα δοκιμάσουν τη δύναμη της ισχυρής εθνικής Ουγγαρίας.

Αγγλία

Με τρία παιχνίδια να απομένουν στην προκριματική εκστρατεία, η Αγγλία προηγείται στον Όμιλο Θ, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον πιο κοντινό της αντίπαλο. Θα ήθελα να σημειώσω ότι στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επικράτησαν της Πολωνίας (2:1, 1:1), της Ουγγαρίας (4:0) και δύο φορές της Ανδόρας (4:0, 5:0).

Ουγγαρία

Συντριπτικές ήττες από την Αγγλίας (0:4) και την Αλβανίας (0:1, 0:1), που συνέβη αυτό το φθινόπωρο, δεν άφησε ουσιαστικά στην Ουγγαρία καμία πιθανότητα να ταξιδέψει στο Κατάρ το 2022. Και μόνο χάρη στους προγραμματισμένους θριάμβους επί της Ανδόρας (4:1, 2:1) οι Μαγυάροι καταλαμβάνουν μία λίγο-πολύ αξιοπρεπή τέταρτη θέση με 10 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 12:11.

Πρόβλεψη

Υπάρχει τεράστια διαφορά στην κατηγορία μεταξύ των ομάδων και η Ουγγαρία δεν παίζει τα εκτός έδρας ματς με την ίδια έμπνευση όπως στην έδρα της. Προβλέπω ένα εύκολο τρίποντο για τους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αγγλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *