The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον ΗΠΑ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-США-25.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Β
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Al Bayt Stadium

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μάχες στις 25 Νοεμβρίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αγγλία θα παίξει με τις ΗΠΑ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Οι Βρετανοί είχαν ένα θεαματικό ξεκίνημα
Η εθνική Αγγλίας έχει την πιο ακριβή ενδεκάδα σε αυτό το πρωτάθλημα, με τέτοια νούμερα η ομάδα πρέπει να παλεύει για ψηλές θέσεις. Στον πρώτο αγώνα οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ πέτυχαν, οι Βρετανοί κέρδισαν συντριπτική νίκη επί του Ιράν με σκορ 6:2. Οπτικά όλα έγιναν πολύ εύκολα, μετά από μισή ώρα αγώνα οι Ιρανοί κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Καλύτερος παίκτης της συνάντησης αναγνωρίστηκε ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος έκανε διπλό. Δεν χρειάζεται όμως να καταγραφεί η ομάδα ως το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, ίσως απλά ο αντίπαλος επέτρεψε πολλά.
Οι Αμερικανοί θα παλέψουν για τα πλέι οφ
Η ομάδα των ΗΠΑ μπήκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο από την τρίτη θέση στα προκριματικά, μπροστά από την Κόστα Ρίκα μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στην πρώτη συνάντηση του τρέχοντος πρωταθλήματος, οι Αμερικανοί προηγήθηκαν μετά το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ουαλία, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το πλεονέκτημα, αφού στο τέλος δέχτηκαν από το σημείο του πέναλτι. Το σκορ άνοιξε ο Timothy Weah, ο γιος του ίδιου George Weah που κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα και στη συνέχεια έγινε Πρόεδρος της Λιβερίας. Δεδομένης της σύνθεσης του ομίλου, οι Αμερικανοί πρέπει να παλέψουν για τα πλέι οφ και αυτή η συνάντηση θα πρέπει να έχει ιδιαίτερη διάθεση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν σύντομο ιστορικό αναμετρήσεων, και τα τρία φιλικά κέρδισαν οι Βρετανοί, αλλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σημειώθηκε μία ισοπαλία και μία νίκη για τους Αμερικανούς.
Πρόβλεψη
Μια πολύ σημαντική μάχη όσον αφορά την ιστορία αυτών των κρατών, επομένως θα διακυβεύονται περισσότερα από τρεις βαθμούς. Η Αγγλία είναι το φαβορί από όλες τις απόψεις, αλλά οι ΗΠΑ έχουν μια δυνατή ομάδα που μπορεί να προβάλει αντίσταση. Πιστεύουμε ότι θα είναι δύσκολο για τους Αμερικανούς να αντισταθούν σε αυτή τη μάχη, ποντάρουμε στην καθαρή νίκη των Βρετανών με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *