The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Χετάφε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Хетафе-05.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Σε έναν από τους τέσσερις αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη, μας περιμένει μια συναρπαστική μάχη μεταξύ Ίντερ και Χετάφε. Ο πόρος μας προσφέρει τη δική του επιλογή στοιχήματος για αυτόν τον αγώνα.

Περιμένουν τρόπαια από τους Μιλανέζους

Η Ίντερ ξεκίνησε αυτή τη σεζόν με μεγάλες ελπίδες, οι οπαδοί ήλπιζαν για τα τρόπαια που δεν ήρθαν ποτέ. Στο ιταλικό κύπελλο οι Μιλανέζοι έχασαν από τη Νάπολι στους ημιτελικούς, και στη Serie A δεν επέβαλαν μια αξιοπρεπή μάχη στη Γιουβέντους για το Scudetto. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε αγωνίστηκαν για τη δεύτερη θέση με Αταλάντα και Λάτσιο, αναδυόμενοι νικητές από αυτήν τη μάχη και νικώντας τους Μπεργαμάσκι στον τελευταίο γύρο με σκορ 2:0. Ο σύλλογος κατέληξε στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον υποβιβασμό από το Champions League, όπου η ομάδα άφησε μπροστά την Μπαρτσελόνα και την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο κουαρτέτο τους.

Η Χετάφε δεν συνήλθε μετά την καραντίνα

Πριν από την επανεκκίνηση της Πριμέρα η Χετάφε ήταν πραγματικός υποψήφιος για την κορυφή-4 του πρωταθλήματος και έδειξε σταθερό ποδόσφαιρο. Όλα όσα συνέβησαν μετά την καραντίνα, οι παίκτες και οι οπαδοί θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό, μια νίκη σε 11 παιχνίδια, ο σύλλογος κατάφερε κιόλας να αποκλειστεί από τη ζώνη του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Το κεράσι στη τούρτα ήταν ο τελευταίος αγώνας όπου ήταν απαραίτητο να κερδίσουν για να παραμείνουν στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ. Στη μάχη με τη Λεβάντε οι παίκτες της Χετάφε σημείωσαν τρία γκολ, τα οποία ακυρώθηκαν μετά την παρακολούθηση βίντεο με επαναλήψεις, μετά η ομάδα κατάφερε να μην εφαρμόσει το πέναλτι και στο τέλος δέχτηκε γκολ σε 90+9 λεπτά, χάνοντας 1:0. Τουλάχιστον κατά κάποιο τρόπο ο σύλλογος θα προσπαθήσει να αποκατασταθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για καλά αποτελέσματα.

Πρόβλεψη

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση των ομάδων, που είναι αρκετά λογικό, καθώς η Χετάφε δεν είναι τόσο συχνός επισκέπτης σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Εάν πριν από την καραντίνα οι πιθανότητες των αντιπάλων θα μπορούσαν να θεωρηθούν περίπου ίσες, τώρα υπάρχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην πλευρά της Ίντερ. Οι Μιλανέζοι φαινόταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους μετά την καραντίνα, όπως αποδεικνύεται από την κατεχόμενη θέση. Προτεινόμενο στοίχημα: σαφή νίκη των παικτών του Αντόνιο Κόντε με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *