The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Πάρμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

MILAN, ITALY - OCTOBER 26:  Lautaro Martinez (C) of FC Internazionale competes for the ball with Riccardo Gagliolo (L) and Hernani (R) of Parma Calcio during the Serie A match between FC Internazionale and Parma Calcio at Stadio Giuseppe Meazza on October 26, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο «Giuseppe Meazza»

Ο έκτος γύρος της Serie A θα συνεχιστεί με τον αγώνα μεταξύ του διεκδικητή του τίτλου Ίντερ και του εκπροσώπου του κάτω μέρους της κατάταξης Πάρμα.

Ίντερ

Σήμερα η Ίντερ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13:8. Νωρίτερα, οι Nerazzurri βγήκαν νικητές σε μονομαχίες με τους Φιορεντίνα (4:3), Μπενεβέντο (5:2) και Τζένοα (2:0). Επιπλέον, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Λάτσιο και έχασαν 1:2 από τη Μίλαν.

Πάρμα

Η Πάρμα είχε μια ενεργή θερινή περίοδο εκτός σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Δέκατη έκτη θέση, τέσσερις πόντοι και διαφορά τερμάτων 6:11 είναι η τρέχουσα απόδοση των «σταυροφόρων», οι οποίοι τον τελευταίο μήνα αντιτάχθηκαν στη Νάπολι (0:2), Μπολόνια (1:4), Βερόνα (1:0), Ουντινέζε (2:3) και Σπέτσια (2:2).

Πρόβλεψη

Η σημερινή Πάρμα είναι πολύ πιο αδύναμη από την Ίντερ, η οποία στοχεύει να αγωνιστεί για τον τίτλο. Πιστεύω ότι ο επόμενος αγώνας είναι απίθανο να είναι μια σοβαρή δοκιμασία για τους «μαύρο-μπλε» από το Μιλάνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,865.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *