The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Интер-Наполи-21.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στον κεντρικό αγώνα της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της Serie A, θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την ισχυρότερη άμεσους διεκδικητές του τίτλου πρωταθλήματος Ίντερ και Νάπολι.

Ίντερ

Μετά από δώδεκα αγώνες, η Ίντερ κέρδισε 25 βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά τερμάτων 29:13. Αν και το τελευταίο τμήμα του πρωταθλήματος, οι Νερατζούρι έπαιξαν άνισα. Οι νίκες τους επί της Έμπολι (2:0) και της Ουντινέζε (2:0) αντικαταστάθηκαν από ισοπαλίες 1:1 με τη Γιουβέντους και 1:1 με τη Μίλαν, καθώς και με ήττα 1:3 από τη Λάτσιο.

Νάπολι

Η Νάπολι ηγείται της κατάταξης, έχοντας 32 βαθμούς στο ενεργητικό της με διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στο 24:4. Σημειώνω ότι στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι παίκτες του Σπαλέτι νίκησαν τη Τορίνο (1:0), την Μπολόνια (3:0) και τη Σαλερνιτάνα (1:0), αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση της Ρόμα (0:0) και της Βερόνα (1:1).

Πρόβλεψη

Στην αρχή της εκστρατείας, τόσο η Ίντερ όσο και η Νάπολι δρούσαν επιθετικά, αλλά με την πάροδο του χρόνου ενίσχυσαν σημαντικά τη θέση άμυνας. Επομένως, δεν περιμένω θεαματικό ποδόσφαιρο και υψηλή απόδοση από τις ομάδες. Άλλωστε το αποτέλεσμα είναι πάνω από όλα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *