The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

АстонВилла-Саутгемптон-16.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Βίλα Παρκ

Το βράδυ της Παρασκευής στο Μπέρμιγχαμ θα φιλοξενηθεί ο αγώνας της όγδοης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τους άτυχους της έναρξης της σεζόν – Άστον Βίλα και Σαουθάμπτον.

Άστον Βίλα

Στα μέσα Αυγούστου, η Άστον Βίλα κέρδισε την Έβερτον με σκορ 2:1, στο τελευταίο ματς για σήμερα σημείωσε τιμητική ισοπαλία 1:1 με τη Μάντσεστερ Σίτι και εν τω μεταξύ ηττήθηκε 1:3 από την Κρίσταλ Πάλας, 0:1 από τη Γουέστ Χαμ. Χαμ και 1:2 από την Άρσεναλ. Με τόσες πολλές αποτυχίες, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα «λιοντάρια» βρίσκονται στην ειλικρινά χαμηλή δέκατη έβδομη θέση με τέσσερις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 5:10.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον κατάφερε να κερδίσει τη Λέστερ με σκορ 2:1 και την Τσέλσι με σκορ 2:1, ενώ σκόνταψε σε μονομαχίες με Λιντς (2:2), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:1) και Γουλβερχάμπτον (0:1). Μέχρι στιγμής, οι Άγιοι βρίσκονται σε λίγο πολύ ασφαλή δωδέκατη θέση, αλλά απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε το αποτέλεσμα της μάχης τους θα κριθεί από μικρές λεπτομέρειες. Νομίζω ότι η διακοπή των δύο εβδομάδων ωφέλησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι με την υποστήριξη του κοινού τους θα προσπαθήσουν να πιάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άστον Βίλα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *