The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

АстонВилла-Арсенал-19.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Βίλα Παρκ

Δεν θα υπάρξει ευρωπαϊκός διαγωνισμός την επόμενη εβδομάδα. Έτσι το μεσοβδόμαδο θα γεμίσει με αγώνες σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων. Το ίδιο θα γίνει και στην Αγγλία. Την Τρίτη η Λίβερπουλ θα επισκεφτεί την Άστον Βίλα. Στίβεν Τζέραρντ θα παίξει εναντίον της πρώην ομάδας του. Θα μπορέσει να βάλει τρικλοποδιά; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν δημιουργήσει μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 10 Μαΐου 2022.

Η Άστον Βίλα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον προπονητικό ανασχηματισμό γενικώς

Οι Villans δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον ηγέτη τους, Jack Grealish, για άλλη μια σεζόν το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα πήρε σοβαρά χρήματα για τον καπετάνιο, τα οποία επενδύθηκαν κυρίως σε νεοφερμένους. Αλλά ο προπονητής Dean Smith δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα πώς να παίξει με επιτυχία μετά από αυτές τις αλλαγές. Τον αποχαιρέτησαν αρκετά γρήγορα, αντικαθιστώντας τον με τον Στίβεν Τζέραρντ. Υπήρχε κίνδυνος βέβαια, δούλεψε με επιτυχία με τους Ρέιντζερς, αλλά αυτό ήταν στη Σκωτία. Όμως ο πρώην μέσος τα πήγε καλά, ξεκινώντας αμέσως να κερδίζει πόντους με τους παίκτες του. Και τον Ιανουάριο δανείστηκαν με επιτυχία τον Κουτίνιο, ο οποίος ξεκάθαρα πέρασε «υπό τον Stevie G». Την άνοιξη όμως σημειώθηκε μια ανεπιτυχής διάταση, με 4 ήττες. Ο Απρίλιος όμως έκλεισε με ισοπαλία κόντρα στη Λέστερ και νίκη επί της Νόριτς. Ο Μάιος ξεκίνησε με επιτυχία κόντρα στην Μπέρνλι. Αυτό τους επέτρεψε να εδραιωθούν ακόμα περαιτέρω στη θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει τον αγώνα της προς διαφορετικές κατευθύνσεις

Ήδη το Σάββατο, λιγότερο από 4 μέρες μετά το ταξίδι στο Μπέρμιγχαμ, θα παίξουν τον τελικό του κυπέλλου με την Τσέλσι. Ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα, στο τελευταίο μεσοβδόμαδο, έγινε συνάντηση με τη Βιγιαρεάλε στον ημιτελικό του Champions League. Παράλληλα, δεν πρέπει να επιβραδύνουν σε επίπεδο αγγλικής Premier League. Μια μάλλον γνώριμη εικόνα των τελευταίων ετών έχει επιστρέψει εκεί, όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η κούρσα του πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου δεν επιτρέπεται σε κανέναν ούτε ένα λάθος. Μετά το 2-2 με τους «πολίτες», οι «κόκκινοι» κατάφεραν να νικήσουν τη Γιουνάιτεντ, κέρδισαν το ντέρμπι της Έβερτον, μπόρεσαν να πάρουν τα μέγιστα με τη Νιούκαστλ. Υπήρξε όμως μια αστοχία με την Τότεναμ: πίεζαν, αλλά δέχτηκαν πρώτη, και κατάφεραν να σημειώσουν μόνο 1:1. Ίσως αυτό είναι ένα μοιραίο λάθος στον αγώνα για την 1η θέση στην Premier League.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της. Ήδη κι ο Στίβεν Τζέραρντ πρόλαβε να έρθει στο Άνφιλντ, αλλά η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ έχασε μαζί του, δεχόμενη το μοναδικό γκολ από το σημείο του πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο Σαλάχ στο 67ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η Άστον Βίλα θα παίξει ανάλογα με τη διάθεσή της, οπότε περιμένουμε μια λαμπερή μονομαχία. Ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *