The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Тоттенхэм-14.03b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Μεταξύ των πολλών ντέρμπι του Λονδίνου, ένα από τα πιο θεμελιώδη είναι η αντιπαράθεση μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ασυμβίβαστων εχθρών προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «κανονιέρηδες» είναι πολύ πίσω από το τοπ-4

Θα είναι πολύ δύσκολο για την Άρσεναλ να πετύχει οτιδήποτε αυτή τη σεζόν της Premier League. Το κλαμπ είναι μόνο το δέκατο, ακόμη και στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου θα δυσκολευτούν να φτάσουν οι «κανονιέρηδες», πόσο μάλλον στην κορυφή-4. Μεγάλη ελπίδα είναι για το Europa League, όπου η ομάδα είναι ήδη με το ένα πόδι στους προημιτελικούς, επειδή κατάφεραν να νικήσουν τον Ολυμπιακό αυτήν την εβδομάδα 3:1. Ο δεύτερος αγώνας πρέπει να μετατραπεί σε τυπικότητα, με αυτό το σκορ. Οι παίκτες του Αρτέτα έπαιξαν τον τελευταίο τους αγώνα πρωταθλήματος ενάντια στη σεμνή Μπέρνλι 1:1. Ακόμη και η διάθεση των παικτών δείχνει ότι η ομάδα θα επικεντρώσει τις κύριες προσπάθειές της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν απώλειες προσωπικού τώρα.

Οι Σπερς διεκδικούν ακόμα το Champions League

Η Τότεναμ εξακολουθεί να ονειρεύεται το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και έχει πιθανότητες για το τοπ-4 στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο είναι στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, η ομάδα είναι 5 βαθμούς πίσω από το πρώτο κουαρτέτο, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι Σπερς έχουν τώρα ένα ωραίο σερί των τριών νικών, κατάφεραν να νικήσουν τους Μπέρνλι, Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας. Η Τότεναμ έπαιξε επίσης στο Europa League αυτήν την εβδομάδα, όπου νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός έδρας 2:0. Η ομάδα έχει μόνο έναν τραυματισμένο παίκτη, τον Lo Celso.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τον τελευταίο καιρό το πλεονέκτημα είναι στο πλευρό των σπερς, οι οποίοι έχουν να χάσουν από τους γείτονές τους πέντε αγώνες στη σειρά. Στον πρώτο γύρο η Τότεναμ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2:0, σημειώθηκαν γκολ από τους Κέιν και Σον, οι οποίοι επίσης βοήθησαν ο ένας τον άλλον.

Πρόβλεψη

Στην επόμενη μάχη των δύο ασυμβίβαστων αντιπάλων, δεν υπάρχει φαβορί, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο για τέτοιους αγώνες. Εδώ διακυβεύεται το κύρος του συλλόγου και μόνο μετά οι βαθμοί στην κατάταξη, η νίκη σε έναν τέτοιο αγώνα αποτελεί το καλύτερο δώρο για τους οπαδούς. Θα είναι δύσκολο για τις ομάδες να ανακάμψουν από τους αγώνες του Europa League, αλλά περιμένουμε να δούμε έντονο ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις. Το στοίχημα στην ανταλλαγή τέρματος φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *