The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерЮнайтед-22.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Στάδιο Έμιρεϊτς
Οι διοργανωτές της Πρέμιερ Λιγκ έφτιαξαν με περιέργεια το πρόγραμμα των αγώνων για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η περιοδεία θα ξεκινήσει με τη μάχη των γιγάντων-χαμένων, Λίβερπουλ και Τσέλσι. Το πρόγραμμα της Κυριακής θα κλείσει μια ακόμη πιο επική αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα μπορέσει ο τεν Χαγκ να βάλει τρικλοποδιά ξανά στον Αρτέτα; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για τον πιο αναμενόμενο αγώνα στις 22 Ιανουαρίου 2023.
Η Άρσεναλ επιτέλους έγινε πολύ καλή
Οι «κανονιέρηδες» ήταν αντικείμενο χλευασμού, και δικαίως. Υπήρχαν γκάφες για να δεχτεί κριτική ο Μικέλ Αρτέτα. Την προηγούμενη σεζόν, το Grand τελείωσε μαζί του εκτός της ζώνης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Την άνοιξη του 2022, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να χάσουν μια σχεδόν εξασφαλισμένη 4η θέση, επίσης υπέρ του αντιπάλου τους, της Τότεναμ. Όμως ο πλειοψηφικός επενδυτής του έργου, ο Κρένκε, πίστευε στον Ισπανό, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και χρηματοδοτώντας άλλη μια μεταγραφική καμπάνια το περασμένο καλοκαίρι. Και, όπως φαίνεται, το «παζλ» μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, και να ξεπεράσει τις προσδοκίες. Άλλωστε, η ομάδα της πρωτεύουσας κέρδισε 15 στα 18 ματς, συμπεριλαμβανομένου του 2-0 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, και προηγήθηκε κατακόρυφα ακόμη και της Σίτι.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο top-4 φέτος τον χειμώνα και σκέφτεται κάτι μεγαλύτερο
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έκαναν Χριστούγεννα χωρίς τον Ρονάλντο, και έξω από την τετράδα. Και ο τεν Χαγκ γνώριζε καλά ότι δεν θα του συγχωρούσαν αστοχία στην ντεμπούτο του στο Old Trafford και δεν θα του έδιναν χρόνο για πειράματα. Αλλά τον χειμώνα, τα επιτεύγματα του Έρικ είναι απολύτως δικαιολογημένα: οι Μανκούνιανς νίκησαν τους πάντες και παντού, σε διαφορετικά τουρνουά. Συμπεριλαμβανομένου του περασμένου Σαββατοκύριακου, όταν σημείωσαν το δυνατό 2:1 σε ντέρμπι με τους «πολίτες». Αυτό τους επέτρεψε να αυξήσουν το προβάδισμα έναντι της Τότεναμ στους 5 βαθμούς! Και αμέσως άρχισαν να ξοδεύουν αυτό το μειονέκτημα: με την Κρίσταλ Πάλας, προφανώς, η κούραση είχε αποτέλεσμα, γιατί προηγούταν με 1-0, αλλά δέχτηκαν γκολ στο τέλος του αγώνα.
Προηγούμενοι αγώνες
Οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας την περασμένη σεζόν. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε αυτή την τάση το φθινόπωρο, προκάλεσε τη μοναδική ήττα στους «κανονιέρηδες» σε αυτή την κλήρωση της Premier League.
Πρόβλεψη
Οι «κανονιέρηδες» είναι καλοί και παίζουν εντός έδρας. Ποντάραμε στη νίκη των παικτών του Μίκελ Αρτέτα με απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *