The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Ливерпуль-15.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λονδίνο. Στάδιο Emirates

Το κεντρικό γεγονός του τριακοστού έκτου γύρου της Premier League θα είναι ο αγώνας μεταξύ της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ.

Άρσεναλ

Ένατη θέση, 50 πόντοι και διαφορά τερμάτων 51:44 – αυτή τη σεζόν για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η Άρσεναλ μπορεί να αποκλειστεί ​​από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μετά από επιτυχημένα παιχνίδια με τους Σαουθάμπτον (2:0), Νόριτς (4:0) και Γούλβερχαμπτον (2:0), οι «κανονιέρηδες» επιδείνωσαν σημαντικά την ζωή τους με ισοπαλία 1:1 με την Λέστερ και την ήττα 1:2 από την Τότεναμ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει από καιρό κερδίσει τον τίτλο πρωταθλήτριας – συνολικά σημείωσε 93 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 76:27. Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες οι κόκκινοι νίκησαν την Κρίσταλ Πάλας (4:0), την Άστον Βίλα (2:0) και την Μπράιτον (3:1), αλλά και έχασαν από την Manchester City (0:4) και έπαιξαν ισοπαλία με την Μπέρνλεϊ (1:1).

Πρόβλεψη

Οι προσωπικές συναντήσεις της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ συχνά μας ευχαριστούν με ανοιχτό ποδόσφαιρο και υψηλές επιδόσεις. Κάτι παρόμοιο περιμένω από τον επερχόμενο αγώνα, οι γηπεδούχοι πρέπει να επιτεθούν για να επιτύχουν τους στόχους του τουρνουά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη σοβαρές δημιουργικές δυνατότητες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *