The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: η πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-CrystalPalace-20.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 24ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας, το ντέρμπι του Λονδίνου, όχι το πιο δημοφιλές στη βρετανική πρωτεύουσα, κι όμως. Όπως η Άρσεναλ, τόσο και η Κρίσταλ Πάλας έχουν υψηλό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, οι «κανονιέρηδες» προσπαθούν να φτάσουν τον απερχόμενο προς τα εμπρός TOP-4, ενώ η Κρίσταλ Πάλας θέλει στο συντομότερο χρονικό διάστημα να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι απαραίτητο να διακοπεί η σειρά αποτυχιών

Η Άρσεναλ αυτή τη σεζόν δεν εντυπωσιάζει στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μετά από 23 γύρους είναι μόλις στην έκτη θέση, χάνει 8 βαθμούς από τη Τσέλσι, η οποία είναι ήδη στην όγδοη θέση, δηλαδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι οι «κανονιέρηδες» θα μείνουν και πάλι χωρίς το Champions League. Ταυτόχρονα στα παιχνίδια εντός έδρας η Άρσεναλ έχει καλά αποτελέσματα: οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε 11 αγώνες.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Εντελώς πρόσφατα η Κρίσταλ Πάλας βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τώρα οι «αετοί» είναι ήδη στη 12η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλία με 25 βαθμούς στο ενεργητικό. Αλλά εδώ αξίζει να πούμε ότι η ζώνη του υποβιβασμού δεν είναι τόσο μακριά, μόλις πέντε βαθμούς. Συνολικά η KΠ έπαιξε 11 αγώνες, στους οποίους σημείωσε +2 =3 -6, η διαφορά τερμάτων είναι 6:15. Αμέσως χτύπα το μάτι χαμηλή ικανότητα των “αετών” να σκοράρουν γκολ στους αγώνες εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, αλλά οι «κανονιέρηδες» είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, εκτός αυτού, η ΚΠ έχει μια σειρά από ζητήματα προσωπικού που είναι δυνατόν να εμποδίσουν τους «κρυστάλλινους» να υπερέχουν στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν ήδη κουραστεί να χάνουν βαθμούς. Η ομάδα του Βενγκέρ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει το επόμενο Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *