The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ (Ολλανδία) εναντίον Αταλάντα (Ιταλία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Аякс-Аталанта-09.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολλανδία. Άμστερνταμ. Γήπεδο Johan Cruyff Arena

Η συνάντηση μεταξύ Άγιαξ και Αταλάντα, η οποία έχει πραγματοποιηθεί για την επερχόμενη Τετάρτη, θα καθορίσει τον δεύτερο συμμετέχοντα στα πλέι οφ του Champions League από τον όμιλο Δ.

Άγιαξ

Δύο νίκες επί του Μίντιλαντ (2:1. 3:1), δύο ήττες από τη Λίβερπουλ (0:1, 0:1), καθώς και ισοπαλία 2:2 με την Αταλάντα – αυτό ήταν ο δρόμος της Άγιαξ στη φάση των ομίλων του Champions League. Τώρα οι παίκτες από το Άμστερνταμ καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στο κουαρτέτο τους, έχοντας επτά βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 7:6.

Αταλάντα

Ενώ η Αταλάντα είναι η δεύτερη, έχοντας κερδίσει οκτώ βαθμούς, συμπληρωμένους από τη διαφορά τερμάτων 9:8. Νωρίτερα οι Μπεργκαμάσκοι κατάφεραν να επικρατήσουν της Μίντιλαντ (4:0, 1:1), να ανταλλάσσουν νίκες με τη Λίβερπουλ (0:5, 2:0) και σημειώσουν ισοπαλία 2:2 με την Άγιαξ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, κάτι που φαίνεται καθαρά από την κατάταξή τους. Κατά τη γνώμη μου, η Άγιαξ θα είναι λίγο πιο κοντά στην επιτυχία, καθώς πρόσφατα σημείωσε εξαιρετική φόρμα, με την οποία η Αταλάντα δεν μπορεί να καυχηθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άγιαξ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *