The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Merv εναντίον Ashgabat: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Мерв-Ашхабад-20.04b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Δευτέρα γενικώς είναι μία από τις πιο «μη ποδοσφαιρικές» μέρες, και τώρα ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, δεν θα παραμείνουμε χωρίς τις εκδηλώσεις εντελώς. Όλα χάρη στο Τουρκμενιστάν, όπου θα πραγματοποιηθούν αρκετές συναντήσεις την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα μεταξύ Merv και Ashgabat. Ετοιμάσαμε μια ξεχωριστή πρόβλεψη για τον αγώνα στις 20 Απριλίου 2020.

Η Merv είναι τακτικός συμμετέχων στην Premier League της χώρας

Αυτή η ομάδα δεν ήταν ποτέ η πρωταθλήτρια στα χρόνια της ανεξαρτησίας, αν και στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης έχει κατακτήσει το «χρυσό» 6 φορές. Ωστόσο, υπήρχε και η 2η θέση, και μερικά κύπελλα και το 2008 Σούπερ Καπ. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η ομάδα έπεσε στο κάτω μέρος της κατάταξης. Το 2019 η Merv ήταν όγδοη κιόλας, η τελευταία στο Yokari League. Τώρα κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη στην έδρα της επί της Ενεργέτις. Αλλά, φαίνεται, ο λόγος είναι ότι ο αντίπαλος, για να το θέσω ήπια, δεν λάμπει, γιατί τώρα βρίσκεται στην τελευταία θέση. Άλλους λόγους για χαρά η Merv δεν είχε. Η Αχάλ στα μέσα Μαρτίου νίκησε συντριπτικά την ομάδα με σκορ 3-0 και μετά σημειώθηκαν 0-2 με την Άλτιν Ασίρ. Κατάφερε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας να χρησιμοποιήσει το χρόνο που πέρασε για την επίλυση των λαθών;

Η Ashgabat δεν έγινε η πρωτεύουσα του τουρκμενικού ποδοσφαίρου

Şäherliler ιδρύθηκε το 2006 και, φυσικά, έχουν τεθεί οι ύψιστοι στοίχοι. Σε τελική ανάλυση, το έργο πήρε το όνομά του της πρωτεύουσας της χώρας. Όλα ξεκίνησαν περισσότερο από υπέροχα, ήδη το 2007-2008 ο νεοφερμένος έγινε πρωταθλήτρια… Αλλά μετά η ομάδα άρχισε να χάνει έδαφος. Τα μέγιστα επιτεύγματα ήταν «χάλκινα» μετάλλια και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Το 2019 έφερε μια εντελώς μέτρια 6η θέση (υπάρχουν συνολικά 8 συμμετέχοντες στο Yokari League). Το 2020 η Ashgabat δεν κατάφερε να σκοράρει στους δύο πρώτους αγώνες και, ως αποτέλεσμα, σημείωσε μόνο ισοπαλία με την Σαγκαντάμ και έχασε από τον ηγέτη, Κοπετντάγκ Ασγκαμπάτ, στο ντέρμπι. Αλλά μετά υπήρχε επίσης συνάντηση με την Ενεργέτικ, και το αουτσάιντερ, έστω με 1 γκολ, νικήθηκε. Αυτό βοήθησε την Şäherliler να ανέβει στην κορυφή της κατάταξης.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι είχαν αρκετά ίσα στατιστικά. Αλλά το 2019 η Ashgabat έβγαλε 100% στατιστικά και οι 4 αγώνες που έπαιξαν οι σύλλογοι μεταξύ τους κέρδισε η μητροπολιτική ομάδα με συνολικό σκορ 8-4.

Πρόβλεψη

Γενικώς οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους αρκετά θεαματικά. Αλλά το 2020 η απόδοση είναι ειλικρινά αδύναμη και στις δύο: από 1 γκολ για 3 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν. Περιμένουμε το “σύνολο είναι κάτω”.
Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *