The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

England-Spain-08.09

Πρωτάθλημα Εθνών

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο θα φιλοξενεί την ισπανική εθνική στον πρώτο γύρο του τέταρτου ομίλου του Τμήματος A’ του Πρωταθλήματος Εθνών. Οι φορείς στοιχημάτων για τον επερχόμενο αγώνα βάζουν την ίδια γραμμή, θεωρώντας ότι οι πιθανότητες των αντιπάλων είναι περίπου ίδιες. Αλλά αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η εθνική Ισπανίας απέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα θα προσπαθήσει να πάρει την ικανοποίηση για την αποτυχία εκείνη, παίζοντας με επιτυχία στο νέο για αυτήν τουρνουά.

Επιτυχής απόδοση

Ενώ οι Βρετανοί, μπορείτε να πείτε, είχαν επιτυχής απόδοση, από τα “τρία λιοντάρια” κανείς δεν περίμενε θετικό, αλλά αυτοί προκρίθηκαν στο ημιτελικό, αν και έχασαν από του Κροάτες στην παράταση, και μετά στον αγώνα για την τρίτη θέση για δεύτερη φορά στο τουρνουά έχασαν από τους Βέλγους, κι όμως αυτή η εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία στο σπίτι τους αναγνωρίστηκε ως επιτυχία, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρέμεινε στο τιμόνι της εθνικής ομάδας.

Χωρίς ήττες

Σε αντίθεση με τους Βρετανούς, οι οποίοι έχασαν δύο φορές στο κανονικό χρόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Ισπανοί δεν έχασαν ούτε μία φορά, αποκλείστηκαν από το τουρνουά μόνο μετά από διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ακινφέεφ νίκησε τον ντε Χέα μετά την ισοπαλία 1:1. Στην φάση των ομίλων η Ισπανία έπαιξε ισοπαλία με την Πορτογαλία και το Μαρόκο, κέρδισε 1:0 την ιρανική εθνική. Είναι δύσκολο να πεις αποτυχημένη μια τέτοια απόδοση, άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η «φούρια ρόχα» έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στην ουσία, χωρίς προπονητή.

Πρόβλεψη

Η ομάδα της Ισπανίας σε σύνθεση είναι ανώτερη από τη Βρετανία, η “φούρια” έχει πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα κάνει τα πάντα για να φέρει τρεις βαθμούς από το Λονδίνο. Μην ξεχνάτε τα κίνητρα, οι Πυρηναίοι χρειάζονται τώρα νίκη πιο πολύ από τους γηπεδούχους. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους Ισπανούς μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ισπανία δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *