The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LeicesterCity-Arsenal-09.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της 31ης περιοδείας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ της Άρσεναλ και της Λέστερ. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη επιλύσει όλα τα ζητήματά τους στη σεζόν και απλά θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα, μπορούμε να πούμε στην ιδιότητα των αποτυχημένων. Η Λέστερ Σίτι δεν ήταν σε θέση να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ η ομάδα του Λονδίνου προκρίθηκε στο Europa League, αλλά το Champions League έμεινε άπιαστο.

Το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας

Για τη Λέστερ η επερχόμενη συνάντηση θα είναι η τελευταία εντός έδρας στη σεζόν, αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη, έτσι ώστε από τους μελλοντικούς γηπεδούχους πρέπει να περιμένουμε αυξημένη  δραστηριότητα. Στα τελευταία πέντε ματς οι «αλεπούδες» ποτέ δεν ήταν σε θέση να νικήσουν, σημειώνοντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Με ισοπαλία έληξε ο αγώνας με τους «αγίους», έχασαν από τη Νιούκαστλ, Μπέρνλεϊ, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λέστερ Σίτι βρίσκεται στην 9η θέση, έχει 44 βαθμούς στο ενεργητικό.

Λονδρέζοι

Η Άρσεναλ ολοκληρώνει την σεζόν σε καλή κατάσταση, αλλά χωρίς θετικά αποτελέσματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ομάδα του Wenger έχει φτάσει μόλις στην έκτη θέση, έφτασε στον τελικό του Europa League, από όπου αποκλείστηκε, χάνοντας στο σύνολο δύο αγώνων. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «κανονιέρηδες» στο υπέροχο στυλ κέρδισαν συντριπτικά την Μπέρνλεϊ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 5:0. Εκτός έδρας η Άρσεναλ στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος έπαιξε 17 αγώνες, κέρδισε τρεις φορές με 10 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι εν κίνηση, παρά την έλλειψη κινήτρων στο τουρνουά, οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη Λέστερ στη φωλιά τους. Αλλά οι «αλεπούδες» σίγουρα θα είναι δραστήριες, διότι η επερχόμενη συνάντηση γι’ αυτούς είναι η τελευταία εντός έδρας στη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *