The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Ώρχους – Κοπεγχάγη στις 5/05/2016

Копенгаген-Орхус-05.05

Την Πέμπτη, 5η Μαΐου στις 18:00 στην Κοπεγχάγη στο γήπεδο “Parken Tella” στον τελικό του Κυπέλλου Δανίας συναντιούνται η Ώρχους και η Κοπεγχάγη.

Η Ώρχους απέτυχε στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ, η ομάδα επικεντρώθηκε στο κύπελλο, παρατώντας να παίζει στο πρωτάθλημα. Μετά από 27 γύρους στο ενεργητικό της Ώρχους είναι 26 πόντους με διαφορά τερμάτων 33-41 και 11η θέση στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο της χώρας η ομάδα παίζει συγκεντρωτικά, έχει βγάλει στο προημιτελικό τη Sёnneryusk 3:0, η οποία ήταν στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, και στα ημιτελικά νίκησε την Aalborg στο σύνολο των δύο αγώνων 2:0 και 2:2. Η συνολική διαφορά τερμάτων στο Κύπελλο της Ώρχους εντυπωσιάζει 19:3.

Η Κοπεγχάγη είναι Γκραντ του ποδοσφαίρου της Δανίας, μετά από 27 γύρους καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα με 56 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 49-22. Αήττητο σερί της Κοπεγχάγης αποτελείται από 7 παιχνίδια. Στο Κύπελλο η ονομαστική φιλοξενούμενη πέρασε σταδιακά τη Vestsellann 2:0, Fredericia 2:1, Ράντερς 2:1 και στον ημιτελικό τη Μπρόντμπι 1:1 και 1:0. Η Κοπεγχάγη με αυτοπεποίθηση νικούσε τους αντιπάλους, αλλά ποτέ δεν έχει σκοράρει πάνω από 2 γκολ στον αγώνα.

4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ των ομάδων έληξαν με ισοπαλία, συμπεριλαμβανομένων των δύο αγώνων του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν 2:2 και 0:0. Παρά την κατάσταση της φιλοξενούμενης στην τελική συνάντηση η Κοπεγχάγη θα παίξει εντός έδρας της, κάτι που για περισσότερο καλλιτεχνική ομάδα θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην τελική συνάντηση. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η Κοπεγχάγη δεν έχει χάσει εντός έδρας 18 αγώνες στη σειρά. Η πρόβλεψή μου για τον τελικό είναι: νίκη της Κοπεγχάγης.

Πρόβλεψη: Διπλό 2 με απόδοση 1.67


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *