The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Γλάντμπαχ: προγνωστικά για τον αγώνα

Герта-Бавария-23.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023, 4:30 μ.μ.
Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Στη Γερμανία, όπως και στην Αγγλία, το μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας θα παιχτεί σχεδόν πάντα το Σάββατο. Αλλά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει μερικές συναντήσεις επιπέδου Bundesliga 1. Έτσι θα παίξουν μεταξύ τους οι Χέρτα Βερολίνου και Γλάντμπαχ. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν το μέγιστο στο Βερολίνο; Η ομάδα των ειδικών του ιστότοπου ετοίμασε πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 12 Φεβρουαρίου 2023.
Η Χέρτα Βερολίνου δείχνει ακόμα χειρότερη από την περσινή σεζόν
Η «Γηραιά Κυρία» μπόρεσε να διατηρήσει την θέση της στην Bundesliga 1 μόνο μέσω πλέι οφ. Τους κέρδισε ο Felix Magath απέναντι στην Αμβούργο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσουν να τον εμπιστεύονται στην πρωτεύουσα. Η απόφαση να προσκληθεί ο Σάντρο Σβαρτς στη θέση φαινόταν περίεργη, αλλά ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Μόσχας άρχισε αμέσως να αποτυγχάνει. Το ντεμπούτο του έγινε σε έναν αγώνα κυπέλλου με τη λιτή Άιντραχτ από την Μπράουνσβαϊγκ και ήττα εκεί στα πέναλτι. Στην Bundesliga κέρδισε μόνο 1 βαθμό στα πρώτα 4 ματς. Μετά, όμως, κάτι καλό άρχισε να βγαίνει. Αλλά 7 από τους 8 τελευταίους γύρους έληξαν με ήττες. Συμπεριλαμβανομένων και των 4 τον χειμώνα, που «στέφτηκαν» με 0:3 στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ.
Η Γλάντμπαχ επίσης δεν εντυπωσιάζει
Τα «πουλάρια» άλλαξαν επίσης τον τεχνικό εκτός σεζόν, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ρωσικό σύλλογο. Βέβαια ο Daniel Farke δεν συνεργάστηκε πραγματικά με το Krasnodar. Έχοντας τελικά επιστρέψει στην πατρίδα του, αυτός ο τεχνικός ξεκίνησε λίγο πολύ καλά και οι παίκτες του παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέχρι τη μεγάλη παύση. Τα ματς του Ιανουαρίου, ωστόσο, ήταν αρχικά ανεπιτυχή: 2-3 με την Λεβερκούζεν, 0-1 με την Άουγκσμπουργκ. Αλλά στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς. Τη Χόφενχαϊμ κέρδισαν συντριπτικά και με τη Σάλκε όλα έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Γλάντμπαχ κέρδισε και τους δύο αγώνες την περασμένη ημερολογιακή χρονιά. Ωστόσο, και τις δύο φορές έπαιξαν τότε στο Μένχενγκλαντμπαχ.
Πρόβλεψη
Σε αυτό το ζευγάρι, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πιθανότητες των πλευρών θα είναι σχεδόν ίσες. Αλλά η Χέρτα Βερολίνου είναι ήδη πολύ αδύναμη, οπότε συνιστούμε να στοιχηματίσετε στη Γλάντμπαχ, αλλά με χάντικαπ “0” (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *