The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαλερνιτάνα εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για τον αγώνα

Салернитана-Ювентус-07.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Stadio Arechi
Δεν θα υπάρχει πολλοί αγώνες την Τρίτη, αλλά μπορούν να βρεθούν στοιχηματικές επιλογές. Προσφέρουμε την αιτιολογημένη πρόβλεψή μας για τον αγώνα μεταξύ Σαλερνιτάνα και Γιουβέντους.
Είναι σημαντικό για τη Σαλερνιτάνα να παραμείνει στη ζωή
Η Σαλερνιτάνα είχε ένα μακρύ σερί χωρίς νίκες, το οποίο κράτησε από τις αρχές Νοεμβρίου πέρυσι, ο σύλλογος σημείωσε μόνο δύο βαθμούς σε επτά αγώνες. Μόνο στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές της Λέτσε με σκορ 2:1. Οι «ιππόκαμπες» είναι μόλις 16οι στη βαθμολογία, αλλά η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι καλή και αποτελεί οκτώ βαθμούς. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Τα προβλήματα της Γιουβέντους συνεχίζονται
Ο σύλλογος της «γηραιάς κυρίας» έχει ήδη αποσυρθεί από τον αριθμό των διεκδικητών για το τοπ-4 μετά την αφαίρεση των 15 βαθμών. Φυσικά, αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα, στα τρία τελευταία παιχνίδια οι Τορίνιοι πέτυχαν μόνο έναν βαθμό. Η Γιουβέντους είναι μόλις 13η, υπάρχουν λίγες πιθανότητες να κερδίσουν και άλλους βαθμούς, απλά πρέπει να κερδίσουν το Κύπελλο Ιταλίας, όπου η ομάδα έφτασε στα ημιτελικά. Υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος υποβιβασμού από τη Serie A, μπορεί να αφαιρεθούν κι άλλοι 20 βαθμοί για απάτη στους μισθούς κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, αν συμβεί αυτό, η Γιούβε θα είναι απελπιστικά τελευταία. Λόγω τραυματισμών έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.
Προσωπικές συναντήσεις
Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν πολύ καυτό, η Σαλερνιτάνα κέρδιζε με δύο γκολ διαφορά μετά το πρώτο ημίχρονο, αλλά η Γιούβε κατάφερε να ισοφαρίσει στην παράταση 2:2. Οι Τορίνιοι πέτυχαν και το τρίτο γκολ, το οποίο δεν καταμετρήθηκε, υπήρξε και σειρά αποβολών για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Πρόβλεψη
Οι Τορίνιοι θεωρούνται τα φαβορί αυτής της συνάντησης, αλλά δεδομένης της κατάστασης γύρω από τον σύλλογο, είναι επικίνδυνο να ποντάρεις στη Γιουβέντους, ακόμα κι αν ο αντίπαλος δεν είναι ο πιο δυνατός. Η Σαλερνιτάνα μπορεί να αντισταθεί, όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Θεωρούμε ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *