The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για τον αγώνα

Аталанта-Фиорентина-02.10

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 7:00 μ.μ.
Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στη Φλωρεντία θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των 16 του Coppa Italia, όπου η τοπική Φιορεντίνα θα αγωνιστεί με τη Σαμπντόρια.
Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα που συμμετέχει στα πλέι οφ της Conference League έχει επιβραδύνει λίγο αυτή τη σεζόν και τώρα είναι μόλις ένατη στη Serie A με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:22. Σημειώνω ότι το 2023 οι «βιολέτες» πραγματοποίησαν εντός έδρας συναντήσεις με τη Μόντσα (1:1) και τη Σασουόλο (2:1), με το αποτέλεσμα των οποίων μάλλον είναι ικανοποιημένες.
Σαμπντόρια
Για ολόκληρο το πρώτο μέρος της εκστρατείας, η Σαμπντόρια κέρδισε μόνο εννέα βαθμούς και πέτυχε οκτώ γκολ, που την τοποθέτησαν στη δέκατη ένατη θέση με πραγματικό κίνδυνο υποβιβασμού. Πρόσφατα, η ομάδα νίκησε τη Σασουόλο με 2:1 και έχασε 0:2 από τη Νάπολι, ενώ στο Κύπελλο επικρατήσαν επί των Ρετζίνα (1:0) και Άσκολι (3:2).
Πρόβλεψη
Η σημερινή Φιορεντίνα είναι πολύ πιο δυνατή από τη Σαμπντόρια, οπότε δεν βλέπω κανέναν λόγο για τους γηπεδούχους να μην εκμεταλευτούν το πλεονέκτημά τους στην κατηγορία και να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Φιορεντίνα με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *