The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Арсенал-Ньюкасл-03.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Έμιρεϊτς

Στις 3 Ιανουαρίου οι Άρσεναλ και Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ θα πραγματοποιήσει τη συνάντησή τους στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Οι «κανονιέρηδες» ξεφεύογουν κατά πολύ
Η Άρσεναλ αρχίζει ήδη σταδιακά να ονειρεύεται την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά από τη δεύτερη Μανσίτι έχει ήδη αυξηθεί στους 7 βαθμούς. Μετά την ανάπαυλα, οι παίκτες του Αρτέτα συνεχίζουν να κερδίζουν, πρώτα νίκησαν τη Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι 3:1, και στη συνέχεια ήταν πιο δυνατοί από την Μπράιτον 4:2. Οι «κανονιέρηδες» έχουν αποκτήσει θέση στην κορυφή της Premier League, τώρα το κύριο πράγμα είναι να μην χάσουν τη συγκέντρωση, γιατί το πλεονέκτημα είναι δύσκολο να αποκτηθεί, αλλά χάνεται πολύ γρήγορα. Τρεις παίκτες λόγω τραυματισμών θα χάσουν αυτή τη σημαντική μάχη.
Οι «καρακάξες» έχουν γίνει πραγματικοί διεκδικητές για το top-4
Αν και η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ θεωρείται ο πλουσιότερος σύλλογος στο πρωτάθλημα, η ομάδα εδώ σίγουρα δεν είναι γεμάτη αστέρια, αλλά οι παίκτες είναι σίγουρα υψηλής ποιότητας. Οι «καρακάξες» είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα, παρουσιάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε βαθμούς, μη καταφέρνοντας να νικήσει εντός έδρας τη Λιντς 0:0, αν και είχε πλεονέκτημα. Έτσι η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ διέκοψε ένα σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα. Ήδη αυτή τη σεζόν ο σύλλογος είναι σε θέση να παλέψει για να μπει στο Champions League. Οι «καρακάξες» έχουν τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι σύλλογοι έχουν πλούσια ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, ας θυμηθούμε μόνο την περασμένη σεζόν, όταν οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας με το ίδιο σκορ 2:0.
Πρόβλεψη
Αν μετρήσετε τους βαθμούς στους τελευταίους δέκα γύρους, αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν χάσει αυτή την περίοδο. Αναμένουμε μια δύσκολη μάχη αντιπάλων που σίγουρα δεν πρόκειται να διακόψουν το ευχάριστο σερί τους. Η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά οι «καρακάξες» έχουν μάθει να παίζουν απέναντι σε αντιπάλους αυτού του επιπέδου. Θεωρούμε το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *