The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Ναντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Слован-Олимпиакос-11.08

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – Αγωνιστική 6/6

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Καραϊσκάκη

Στο Γιουρόπα Λιγκ θα ολοκληρωθεί επίσης αυτή την εβδομάδα η φάση των ομίλων. Είναι ήδη ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στις ομάδες που αποχαιρετούν την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αλλά η Ναντ έχει ακόμα πιθανότητες για τη 2η θέση στην τετράδα. Αλλά θ καταφέρουν οι Γάλλοι να κερδίσουν στον Πειραιά; Οι ειδικοί αποκλειστικά για το site μας ετοίμασαν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Νοεμβρίου 2022.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ αδύναμος για ευρωπαϊκή διοργάνωση

Ο «μύθος» ανήκει σε πλούσιους και φιλόδοξους επενδυτές. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την υπογραφή ενός σωρού νεοφερμένων αστέρων αυτό το καλοκαίρι (και τον Σεπτέμβριο), προσκλήθηκαν παίκτες όπως ο James Rodriguez και ο Marcelo. Όμως η σημερινή ομάδα καταφέρνει να χάσει τη συνηθισμένη ηγεσία της ακόμα και στην εγχώρια αρένα. Και στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό έχουν σχεδόν συνεχείς αποτυχίες. Τα προκριματικά του Champions League ολοκληρώθηκαν με ήττα από τη μέτρια Μακάμπι Χάιφα. Μέχρι τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ φτάσανε μόνο χάρη στις νίκες στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από ισοπαλίες με Σλόβαν και Απόλλωνα. Το φθινόπωρο ξεκίνησε με 3 σερί ήττες. Ναι, τον Οκτώβριο σημείωσαν ισοπαλίες με Καραμπάχ και Φράιμπουργκ. Επιπλέον, παραλίγο να κερδίσουν τους Γερμανούς, αλλά, έχοντας χάσει στο τέλος, οι Έλληνες έχασαν τις ευκαιρίες τους ακόμη και για την 3η θέση.

Η Ναντ αγωνίζεται ακόμα, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από αυτήν

Τα «καναρίνια» δεν μπόρεσαν έστω λίγο να πλησιάσουν το «χρυσό» επίπεδο τους στις αρχές του αιώνα. Είναι μια μεσαία ομάδα της γαλλικής League 1. Όμως οι παίκτες του Antoine Comboiret κατάφεραν να κερδίσουν το τελευταίο Κύπελλο Γαλλίας. Αυτό τους επέτρεψε να φτάσουν, μετά από πολύ μεγάλη παύση, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί, όμως, ο σύλλογος έκανε ελάχιστα. Έχοντας νικήσει τον Ολυμπιακό στον 1ο γύρο, η Ναντ έχασε στη συνέχεια τρεις συνεχόμενες φορές. Ως αποτέλεσμα, την περασμένη Πέμπτη έπρεπε μόνο να νικήσουν. Όμως η Καραμπάχ μπόρεσε να απαντήσει στην πρώτη χαμένη μπάλα στις αρχές του 2ου ημιχρόνου. Αλλά στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι από το Αζερμπαϊτζάν άρχισαν να παίζουν ειλικρινά για την ισοπαλία που τους βόλευε και, όπως συμβαίνει συχνά, τελείωσαν το παιχνίδι, παραχωρώντας στο 4ο λεπτό καθυστερήσεων. Παρόλα αυτά, η ομάδα είναι 1 βαθμό μπροστά, και έχει χάντικαπ σε αγώνες με σώμα. Έτσι τα «καναρίνια» μπορούν να παραμείνουν 3οι ακόμα και αν κερδίσουν.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ναντ είναι πλέον ένας σπάνιος επισκέπτης σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τον Σεπτέμβριο έπαιξε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό.

Πρόβλεψη

Οι Γάλλοι έχουν περισσότερα κίνητρα, αλλά μην τους υπερεκτιμάτε. Αν και είναι απίθανο να κερδίσουν τόσο εύκολα. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ» (απόδοση 1,9).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *