The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-ВестХэм-30.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας  

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022, 6:15 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Premier League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ανταγωνίζονται ήδη για την πρώτη τετράδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις φέτος, τροφοδοτούμενη από την ίντριγκα της ομάδας και την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα κι έτσι, ο σύλλογος είναι έκτος στο πρωτάθλημα, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τετράδα, με ένα παιχνίδι στο χέρι σε σύγκριση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές του. Στον τελευταίο γύρο, οι Κόκκινοι Διάβολοι σώθηκαν από την εκτός έδρας ήττα από την Τσέλσι – 1:1, το σκορ ισοφαρίστηκε μόλις στο 90+4 με τις προσπάθειες του Κασεμίρο. Οι τραυματισμοί θα εμποδίσουν πέντε παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Τα «σφυριά» δεν έχουν τη σταθερότητα που θέλουν

Η Γουέστ Χαμ έχει κολλήσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί για την πρόκριση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τα «σφυριά» νίκησαν την Μπόρνμουθ με 2-0 στον τελευταίο γύρο. Στα μέσα της εβδομάδας οι Λονδρέζοι νίκησαν εντός έδρας τη Silkeborg στο Conference League με σκορ 1:0, γεγονός που τους εξασφάλισε την πρώτη θέση στην τετράδα. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν για τα «σφυριά», έχουν τραυματισμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε και τις δύο αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, με 2-1 εκτός έδρας και 1-0 εντός, τα «σφυριά» πήραν εκδίκηση στο Λιγκ Καπ, κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0.

Πρόβλεψη

Αναμένεται μια δύσκολη μάχη μεταξύ αντιπάλων που έχουν κάτι να αποδείξουν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται το φαβορί, άλλωστε οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν πιο δυνατή σύνθεση και την υποστήριξη των φιλάθλων τους. Ίσως το παιχνίδι να μην είναι το πιο θεαματικό, αλλά οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προτείνουμε να ποντάρετε στην καθαρή νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *