The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Τσεχία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Чехия-09.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Πορτογαλία – Τσεχία στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Εθνών. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Πορτογαλία θέλει να κερδίσει τον όμιλο

Η τρίτη σεζόν του Πρωταθλήματος Εθνών ξεκίνησε, την πρώτη την κέρδισαν οι Πορτογάλοι και θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν αυτή την επιτυχία. Ο Κριστιάνο και η παρέα προηγούνται στην τετράδα τους, μπροστά από τον επερχόμενο αντίπαλο μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στην πρώτη συνάντηση σημειώθηκε εκτός έδρας ισοπαλία με την Ισπανία – 1:1. Δεν υπήρξαν προβλήματα στον δεύτερο γύρο, η ομάδα νίκησε εντός έδρας τους Ελβετούς 4:0, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε ένα διπλό και μια ασίστ.

Αισιόδοξο ξεκίνημα των Τσέχων

Αν και η Τσεχία δεν θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα να έχει καλή απόδοση στο Πρωτάθλημα Εθνών. Στο ξεκίνημα κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας την Ελβετία με -2:1 σε ένα δύσκολο ματς. Στον δεύτερο γύρο, μπορούσαν να κερδίσουν τους τρομερούς Ισπανούς εντός έδρας, αλλά ο αντίπαλος ισοφάρισε το σκορ στο τελευταίο λεπτό – 2:2, οι Τσέχοι σαφώς δεν άξιζαν τη νίκη, οπότε το αποτέλεσμα είναι φυσικό. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος, αλλά αυτό είναι ένα τμήμα ελίτ όπου δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Αν κρίνουμε από τα πρώτα ματς, οι Τσέχοι έπιασαν ξεκάθαρα το θάρρος, οπότε η ομάδα μπορεί να προκαλέσει την έκπληξη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές, σε όλες τις περιπτώσεις ήταν παιχνίδια στα τελικά μέρη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δύο νίκες είναι στο λογαριασμό των Πορτογάλων και μια φορά κέρδισαν οι Τσέχοι.

Πρόβλεψη

Στη μάχη των αρχηγών του ομίλου, οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τη γηπεδούχο ομάδα, της οποίας το ποσοστό επιτυχίας πέφτει. Οι πιθανότητες επιτυχίας των Πορτογάλων φαίνονται πραγματικά καλύτερες, αν και οι Τσέχοι είναι σε θέση να αρπάξουν βαθμούς. Περιμένουμε το παιχνίδι με αντεπιθέσεις, όπου οι ομάδες θα πρέπει να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με απόδοση. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *