The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-Сандерленд-21.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, 6:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα διεξήχθησαν εξ αναβολής αγώνες. Μεταξύ αυτών που πάλεψαν για βαθμούς ήταν και η Έβερτον. Αλλά και πάλι, φυσικά, στον τελευταίο γύρο, τα «ζαχαρωτά» θα παίξουν μαζί με όλους τους άλλους. Και με ποια – την Άρσεναλ του Λονδίνου! Frank Lampard vs Mikel Arteta – ποιος θα κερδίσει τη μονομαχία ήδη ως προπονητής; Οι συντάκτες της ιστοσελίδας μας δημοσιεύουν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Μαΐου 2022.

Η Άρσεναλ στην τρέχουσα κλήρωση έκανε ξανά τον κόσμο να μιλάει για τον εαυτό της

Οι «κανονιέρηδες» έδειχναν μόνο οπισθοδρόμηση εδώ και χρόνια. Και, ειλικρινά, τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο κάτω από τον Αρτέτα. Αντίθετα, αν ο Μικέλ ξεκίνησε με την κατάκτηση του κυπέλλου, στην τελευταία κλήρωση δεν κατάφερε να φέρει τον μεγιστάνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα. Παρ’ όλα αυτά, ο Ισπανός έφτιαξε σταδιακά μια πραγματικά έτοιμη για μάχη ομάδα, είναι περίεργο ότι για να γίνει αυτό, μεταξύ άλλων, έπρεπε να αποχαιρετήσει τον αρχηγό-σκόρερ, Aubameyang. Θα μπορούσαν να κρατηθούν καλά στην 4η θέση και να πάρουν πρόωρα το εισιτήριο για το πολυαναμενόμενο Champions League, αλλά στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν εντυπωσιακά από την Τότεναμ, τον εχθρό και κύριο ανταγωνιστή. Υπήρχε η ευκαιρία να νικήσουν ξανά τους Σπερς με την ανακληθείσας αναμέτρηση με τη Νιούκασλ, αλλά εκεί οι «καρακάξες» κέρδισαν με σκορ 2:0. Τώρα η Άρσεναλ είναι 2 βαθμούς πίσω από τα παιδιά του Κόντε και πρέπει να πιστέψει σε ένα θαύμα…

Η Έβερτον μέχρι εσχάτων πάλευε για την επιβίωση αυτή τη σεζόν

Τα «ζαχαρωτά» είναι μια φιλόδοξη ομάδα με πλούσια ιστορία. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξε μικρή επιτυχία, ειδικά με φόντο τα λαμπρά επιτεύγματα των γειτόνων και των εχθρών από το Λίβερπουλ. Ακόμη και στην τελευταία κλήρωση, όταν υπήρχαν πολλές ελπίδες για τον Αντσελότι και τα παιδιά του Κλοπ κουτσαίνανε και στα δύο πόδια, τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά. Το στοίχημα στον Μπενίτεθ, τον πρώην μάνατζερ των «κόκκινων», οδήγησε σε μια τρύπα στη μέση του χειμώνα. Αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν με μια άλλη αμφίβολη επιλογή, τον νεαρό Λάμπαρντ. Δεν μπορούσε να δείξει σταθερά αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας από ανταγωνιστές. Αλλά, το πιο σημαντικό, τον Απρίλιο-Μάιο κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς σημαντικά. Νίκη με ισχυρή θέληση επί της Κρίσταλ Πάλας στα μέσα της εβδομάδας εξασφάλισε τη σωτηρία. Η πρόσκληση του Φράνκι απέδωσε…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Έβερτον κατάφερε να κερδίσει και τους 3 τελευταίους αγώνες της κόντρα στην Άρσεναλ. Επίσης τα «ζαχαρωτά’ κέρδισαν 2:1 τους «κανονιέρηδες» εντός έδρας τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ πρέπει να βγάλει την οργή της στην Έβερτον, η οποία πανηγυρίζει την επιβίωσή της και δεν θα είναι ιδιαίτερα πεισματάρα. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στους «κανονιέρηδες» με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 2,12).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *