The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπρυζ εναντίον Έουπεν: προγνωστικά για στοίχημα

Брюгге-Эйпен-25.07

Πρωτάθλημα Βελγίου

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ

Νέο πρωτάθλημα ξεκινά στο Βέλγιο την Παρασκευή. Όμως, σύμφωνα με την παράδοση, το πρόγραμμα της Κυριακής θα είναι ιδιαίτερα έντονο. Η νυν πρωταθλήτρια της χώρας, Κλαμπ Μπρυζ, θα μπει στον αγώνα στο Jupiler-League. Για την αρχή οι παίκτες του Philippe Clement θα πρέπει να φιλοξενήσουν τη μέτρια Έουπεν, αλλά ίσως θα υπάρχει μια αίσθηση;

Η Κλαμπ Μπρυζ έχει ήδη καταφέρει να πάρει ένα νέο τρόπαιο

Η ομάδα στο δεύτερο γύρο του τελευταίου πρωταθλήματος παραλίγο να χάσει τον τίτλο, κατάφερε να ξεπεράσει την Γκενκ μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Αλλά πέρασαν μερικοί μήνες και η ομάδα του Philippe Clement μπόρεσε να δείξει ποιος είναι πιο δυνατός. Πριν από μια εβδομάδα παίχτηκε το Super Cup και σε αυτό οι «Masters» κατάφεραν να νικήσουν τον κύριο καταδιώκτη στη σεζόν 2020/2021. Την Γκενκ δεν βοήθησε ούτε το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό, ακόμη πριν από το διάλειμμα ο Μίτροβιτς απάντησε και έως το 50ο λεπτό η Κλαμπ Μπρυζ είχε ήδη προηγηθεί με 2 γκολ, και μόνο στο τέλος επιτρεπόταν στους αντιπάλους να σκοράρουν 3:2. Αλλά, το πιο σημαντικό, κατάφεραν να κερδίσουν εκείνη τη συνάντηση και, όπως ελπίζουν οι οπαδοί, να δώσουν ώθηση για ολόκληρη τη νέα σεζόν.

Έουπεν εξακολουθεί να είναι μεταξύ των μεσαίων ομάδων του League Jupiler

Οι «πάντες» πριν από λίγα χρόνια έγιναν νέο περιουσιακό στοιχείο των επενδυτών από το Κατάρ, στους ίδιους ανήκει η ΠΣΖ. Αλλά μέχρι στιγμής στο Βέλγιο δεν δημιουργούν καν ένα νέο grandee. Οι ιδιοκτήτες ικανοποιήθηκαν ότι το νέο τους πνευματικό παιδί επέστρεψε γρήγορα στις τάξεις της κορυφαίας κατηγορίας πρωταθλήματος της χώρας. Τα αποτελέσματα είναι μέχρι στιγμής μέτρια. Δεν τίθεται θέμα αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά, προς το παρόν, υπάρχει περισσότερη ανησυχία για τον υποβιβασμό στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας. Τίποτα δεν άλλαξε στην τελευταία κλήρωση: 43 βαθμοί και 12η θέση. Θα προσπαθήσει να αλλάξει κάτι ο Stefan Kreimer, 54χρονος Γερμανός τεχνικός, ο οποίος πέρασε ολόκληρη την προηγούμενη καριέρα του στην πατρίδα του, δουλεύοντας με κλαμπ όπως Αρμίνια, Energi, Rot-Weiss, ενώ τον Απρίλιο απολύθηκε από την Uerdingen. Πόσο γρήγορα μπορεί να συνηθίσει στο  νέο μέρος; Σε φιλικούς αγώνες οι «πάντες» φαίνονταν αρκετά καλές.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Έουπεν κέρδισε την τελευταία φορά το 2016. Μετά από αυτό σημείωσε μόνο 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στο τελευταίο πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπρυζ κέρδισε και τους δύο αγώνες με συνολικό σκορ 7:0.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο κάτι να αλλάξει τόσο ουσιαστικά τώρα. Η Κλαμπ Μπρυζ πρέπει και πάλι να δείξει ότι είναι ισχυρότερη, κερδίζοντας την Κυριακή και το 1ο ημίχρονο, καθώς και τον αγώνα στο σύνολό του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Κλαμπ Μπρυζ στον 1ο ημίχρονο και τον αγώνα με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *