The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία Κ-21 εναντίον Ιταλία Κ-21: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПортугалияЮ-21-ИталияЮ-21-31.05

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21 – Προημιτελικός

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Στόζιτσε

Προσφέρουμε στους αναγνώστες του ιστότοπού μας μια πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία Κ-21 – Ιταλία Κ-21, οι ομάδες θα συναντηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Οι Πορτογάλοι είναι προς το παρόν άψογοι

Η εθνική Πορτογαλίας νέων σημείωσε το 100% των βαθμών στη φάση των ομίλων, νικώντας την Κροατία 1-0, την Αγγλία 2-0 και την Ελβετία 3-0. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η σύνθεση του ομίλου ήταν αδύναμη, αλλά η ομάδα κατάφερε να νικήσει όλους και να μην χάσει ταυτόχρονα. Σημειώστε ότι η φάση των ομίλων παίχτηκε πριν από δύο μήνες, οπότε δεν είναι σαφές σε ποια φόρμα βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Δεδομένου ότι η Πορτογαλία έχει μια ισχυρή εθνική ομάδα, η αντικατάσταση θα είναι επίσης καλή εδώ.

Οι Ιταλοί παίζουν αξιόπιστα

Οι Ιταλοί έχουν επίσης καλή νεολαία, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Η ομάδα προκρίθηκε από τον όμιλο από τη δεύτερη θέση, χάνοντας την πρώτη θέση από την Ισπανία. Το τουρνουά ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες με τους Τσέχους 1:1 και τους προαναφερθέντες Ισπανούς. Μόνο στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν μια πειστική νίκη 4:0 επί της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας, κάτι που τους επέτρεψε να βγουν στα πλέι οφ. Φυσικά, οι αντίπαλοι στους προημιτελικούς είναι πολύ σοβαροί. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν και πάλι να παίξουν όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά στην άμυνα, αυτό καθορίζεται στις εθνικές ομάδες από γενιά σε γενιά.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνει η ιστορία, ομάδες αυτών των ηλικιών έπαιζαν συχνά ισοπαλία μεταξύ τους, οι αγώνες γίνονται τεταμένοι.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα εδώ, ακόμα κι αν η πορτογαλική ομάδα νέων θεωρείται ένα μικρό φαβορί. Θα είναι ένας ίσος αγώνας με μικρό ποσοστό επικίνδυνων στιγμών, πολλά θα εξαρτηθούν από την εφαρμογή. Θεωρούμε το βέλτιστο στοίχημα εδώ στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ, και οι δύο ομάδες έπαιξαν άριστα στην άμυνα στη φάση των ομίλων. Η πρόβλεψή μου είναι: σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *