The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Ливерпуль-19.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έλαντ Ρόουντ

Μετά από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο, έρχεται μια βαρετή Δευτέρα, δεν χρειάζεται να επιλέξετε εδώ, ο μόνος αγώνας που αξίζει να παρακολουθήσετε είναι Λιντς – Λίβερπουλ, πρόβλεψη δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Τα «παγώνια» έχουν εδραιωθεί γερά στην ελίτ

Η Λιντς επέστρεψε στην ελίτ χωρίς ίχνος φόβου και αμηχανίας του νεοεισερχόμενου, πολεμούν ενάντια σε όλους στη σειρά, και στον τελευταίο γύρο νίκησαν κιόλας την ίδια την Μάντσεστερ Σίτι, παίζοντας σε μειοψηφία 2:1. Τα «παγώνια» άρπαξαν τη νίκη στην προαναφερθείσα συνάντηση ήδη σε παράταση. Αυτή η επιτυχία έγινε η τρίτη συνεχόμενη, πριν από αυτό κατάφεραν να νικήσουν τα αουτσάιντερ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ. Η Λιντς είναι η δέκατη στο πρωτάθλημα, φυσικά, δεν θα μπει σε ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά η επιστροφή μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής. Τέτοια αποτελέσματα δεν θα ήταν δυνατά αν δεν είχαν τον προπονητή Marcelo Bielsa, όλα στηρίζονται σε αυτόν. Ο επερχόμενος αγώνας θα χάσει ένας παίκτης λόγω αποβολής, τρεις άλλοι είχαν τραυματισμούς.

Στη Λίβερπουλ μένει να αγωνιστεί για τους τέσσερις

Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη αποτύχει αυτή τη σεζόν, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερο αν ο σύλλογος δεν μπει στην κορυφη-4 της Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ είναι η έκτη στο πρωτάθλημα, 3 βαθμούς πίσω από το πρώτο κουαρτέτο. Ο σύλλογος πρόσφατα αποκλείστηκε από το Champions League, αφού έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, 1-3 εκτός έδρας και 0-0 εντός έδρας. Αν και το δεύτερο αγώνα έπαιξαν καλά εντός έδρας, η εφαρμογή απέτυχε. Στην Premier League η ομάδα έχει ήδη κερδίσει τρεις συνεχόμενες νίκες, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την άΣτον Βίλα 2:1. Επτά παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος, οι αντίπαλοι δημιούργησαν ένα πραγματικό μακελειό, η Λίβερπουλ κατάφερε να αρπάξει τη νίκη μόνο στο τέλος με σκορ 4:3, ο Mohamed Salah διακρίθηκε με hat-trick σε εκείνον τον αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ χρειάζεται περισσότερα τη νίκη, αλλά η Λιντς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο προπονητής σίγουρα δεν θα αφήσει τα «παγώνια» να χαλαρώσουν. Οι Mersesides είναι φαβορί σε χαρτί, αν και το παιχνίδι αναμένεται να είναι ενδιαφέρον και προκλητικό. Θεωρούμε ότι το στοίχημα για την ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν θα λειτουργήσει αρκετά καλά εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *