The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χόφενχαϊμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMünchen-1899Hoffenheim-05.02b

Κύπελλο Γερμανίας

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ.

Αρένα Allianz

Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χόφενχαϊμ, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στις 5 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βαυαροί συντρίβουν όλους στο δρόμο τους

Η Μπάγερν Μονάχου αυτή τη σεζόν είχε δύσκολες περιόδους, ο σύλλογος απέλυσε τον προπονητή και δεν έχει προσκαλέσει άλλον γνωστό τεχνικό. Φέτος οι Βαυαροί ξεκίνησαν δυναμικά, με τρεις θεαματικές νίκες στο πρωτάθλημα με συνολικό σκορ 12:1. Τέτοιες επιτυχίες κατέστησαν δυνατή την πρώτη θέση στην Μπουντεσλίγκα και επιτέλους η ομάδα προσπέρασε την ΡΜ Λειψίας. Η σειρά των νικών της Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα συνεχίζεται για έξι αγώνες. Το Γερμανικό Κύπελλο είναι επίσης ένα σημαντικό τουρνουά για ομάδα αυτού του επιπέδου, ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να αγωνιστεί για νίκη σε αυτό. Πιθανότατα, η βασική σύνθεση θα βγει στο γήπεδο, ίσως θα υπάρξει μικρή περιστροφή, αλλά είναι αδύνατο να βγάλουν τους δεύτερους εδώ.

Η Χόφενχαϊμ είναι σε καλή κατάσταση

Η Χόφενχαϊμ αυτή η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη, αλλά τώρα παρατηρούνται σημαντικές βελτιώσεις. Ο σύλλογος κέρδισε 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες, που του επέτρεψαν να ανέβει στην έβδομη θέση της Μπουντεσλίγκα, μόνο ένα βαθμό πίσω από την πέμπτη θέση, αλλά θέλει ακόμα πολύ μέχρι τη τέταρτη θέση. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα από το Sinsheim νίκησε την ισχυρή Μπάγερ στην έδρα της με σκορ 2:1. Είναι απίθανο η Χόφενχαϊμ να θέτει στόχο για τον εαυτό της να κερδίσει το εθνικό κύπελλο, αλλά η ομάδα θα προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Προσωπικές συναντήσεις

Τον τελευταίο καιρό οι αγώνες αυτών των συλλόγων τελειώνουν συχνά παραγωγικά. Οι αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους στον έβδομο γύρο της Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν, τότε η Χόφενχαϊμ κατάφερε να κερδίσει την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται το αδιαμφισβήτητο φαβορί αυτής της συνάντησης, στην οποία προσφέρουν πολύ χαμηλό απόδοση. Η Χόφενχαϊμ εξακολουθεί να είναι εκπρόσωπος της ελίτ και δεν είναι καθόλου απλή ομάδα. Κανείς δεν εγγυάται στους Βαυαρούς εύκολο περίπατο, ο αντίπαλος είναι σε θέση να αντιταθεί. Πιστεύουμε ότι στον επερχόμενο αγώνα πρέπει να ποντάρετε στην ανταλλαγή των γκολ με μια πολύ ελκυστική απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *