The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα 29 Σεπτεμβρίου 2018

Hoffenheim-RBLeipzig-29.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Και οι δύο ομάδες σημείωσαν τεράστια πρόοδο, πριν από μια δεκαετία δεν γνώριζαν τίποτα γι’ αυτούς μεταξύ των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και τώρα τόσο η Χόφενχαϊμ όσο και η ΡΜ Λειψίας αντιπροσωπεύουν αξιοπρεπώς τη Γερμανία στην αρένα των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Χόφενχαϊμ

Μετά από πέντε γύρους η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην ένατη θέση, έχοντας επτά βαθμούς στο ενεργητικό της. Αυτή είναι μια μέτρια απόδοση για την ομάδα, η οποία τελείωσε τρίτη την τελευταία σεζόν. Αλλά η ενδεκάδα του Νάγκελσμαν σταδιακά βελτιώνει τη φόρμα της, όπως αποδεικνύεται από τους πρόσφατες αγώνες – 2:2 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Τσάμπιονς Λιγκ, 1:1 με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και 3:1 με την Ανόβερο στην Μπουντεσλίγκα.

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας είναι η όγδοη, έχει κερδίσει οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό της. Το ξεκίνημα της σεζόν των «ταύρων» επίσης δεν μπορεί να ονομαστεί επιτυχές, αλλά εδώ έχει θέση η κόπωση, επειδή ο σύλλογος τον Ιούλιο ξεκίνησε να παίζει στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Από την άλλη πλευρά τα πρόσφατα αποτελέσματα των παικτών του Rangnick είναι ενθαρρυντικά: ισοπαλία 1:1 με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και νίκη 2:0 στη Στουτγκάρδη.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες επιδεικνύουν θεαματικό ποδόσφαιρο, που τους φέρνει καλό αποτέλεσμα. Λίγο πιο πιθανή σε αυτή τη συνάντηση είναι η νίκη της Χόφενχαϊμ, καθώς παίζει εντός έδρας. Αλλά η ΡΜ Λειψία σίγουρα θα βρει επιχειρήματα για να διατηρήσει θετικό για τον εαυτό της αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Χόφενχαϊμ είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *