The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-РБЛейпциг-16.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη σταματήσει μέχρι τον Φεβρουάριο. Αλλά έδωσε χώρο για συναντήσεις στα εθνικά πρωταθλήματα μεσοβδόμαδα. Την Τετάρτη θα υπάρξουν πολλοί αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της Μπουντεσλίγκα 1. Το παιχνίδι μεταξύ Χόφενχαϊμ και ΡΜ Λειψίας υπόσχεται να είναι η κεντρική αναμέτρηση. Ποιος θα βγει νικητής σε αυτήν τη συνάντηση;

Η Χόφενχαϊμ παίζει τον δεύτερο δύσκολο αγώνα της Μπουντεσλίγκας εντός 3 ημερών

Οι «αγρότες» έπαιξαν στο Λεβερκούζεν την Κυριακή το βράδυ. Η Μπάγερ μα πολλά κίνητρα κατάφερε να δημιουργήσει πολύ γρήγορα ένα περισσότερο από άνετο χάντικαπ για τον εαυτό της: ήδη στο 4ο λεπτό ο Bailey άνοιξε το σκορ και πλησιάζοντας στο τέλος μισής ώρας, διπλασίασε τη διαφορά. Γενικά, οι παίκτες του Sebastian Hennes αποδίδουν πολύ διαφορετικά στην εγχώρια σκηνή και στο Europa League. Στο τελευταίο η ομάδα από το Σίνσχαϊμ κέρδισε τον όμιλο με πολύ αυτοπεποίθηση, χάνοντας βαθμούς μόνο στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Ενώ στο Μπουντεσλίγκα υπήρξε μια ισχυρή, αλλά σύντομη αρχή όσον αφορά την επιτυχία. Αλλά εκεί δεν κατάφεραν να αναπτύξουν τα αποτελέσματα και σταδιακά η Χόφενχαϊμ έπεσε στο επίπεδο μιας μεσαίας ομάδας της κατάταξης.

Η ΡΜ Λειψίας είναι ισοδύναμη με την ίδια την Μπάγερν Μονάχου

Οι «ταύροι» είχαν ένα εξαιρετικά δύσκολο στόχο στο Champions League. Συμμετέχοντες στα ημιτελικά της τελευταίας κλήρωσης, διακινδύνευαν να γίνουν «περιττοί» στην τρέχουσα κλήρωση, επειδή βρέθηκαν στον όμιλο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ΠΣΖ. Ως αποτέλεσμα, στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ήθελαν μόνο τη νίκη επί του αγγλικού grandee και την κέρδισαν, σημειώνοντας δύο φορές στα πρώτα 13 λεπτά, φέρνοντας τη διαφορά σε συντριπτική, αλλά μετά παραλίγο να χάσουν το χάντικαπ το τελευταίο δεκάλεπτο. Ωστόσο, ακόμη και αυτές οι δύσκολες συναντήσεις στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (πριν από αυτό ήταν το τρομερό 4:3 με την Ισταμπούλ) δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα. Εκεί η ΡΜ Λειψίας κατάφερε να παίξει 3:3 με την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο, και στη συνέχεια πολύ άνετα, με σκορ 2:0, νίκησε την Βέρντερ Βρέμη. Επιπλέον, οι «μουσικοί» σημείωσαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, οπότε προσπάθησαν να εξοικονομήσουν δυνάμεις ακριβώς για το ταξίδι στο Χόφενχαϊμ.

Προηγούμενοι αγώνες

Θυμόμαστε ότι πριν από την ΡΜ Λειψίας, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν προπονούσε τους «αγρότες». Έχοντας μετακομίσει στο νέο σύλλογο, ο νεαρός μέντορας νίκησε τους πρώην παίκτες του δύο φορές με τους «ταύρους».

Πρόβλεψη

Η ομάδα από το Σίνσχαϊμ αυτή τη σεζόν δεν φαίνεται καλή. Και είναι απίθανο ο παράγοντας της έδρας να αλλάξει κάτι ριζικά. Ποντάρουμε στη νίκη των «ταύρων» (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *