The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Πάντερμπορν: πρόβλεψη για τον αγώνα τη 1 Νοεμβρίου 2019

Хоффенхайм-Падерборн-01.11b

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Στο πλαίσιο του δέκατου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ θα συναντηθεί με την Πάντερμπορν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 01/11/2019 στις 9:30 μμ. στο Αρένα Ράιν-Νέκαρ.

Χόφενχαϊμ

Αυτή τη σεζόν η Χόφενχαϊμ ήδη χωρίς τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν ξεκίνησε όχι εντελώς επιτυχώς. Η ομάδα αισθάνθηκε την παραμονή στη ζώνη υποβιβασμού, έτσι γρήγορα ενεργοποιήθηκε στη συλλογή των  βαθμών στο πρωτάθλημα. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα από τη Σινσχάιμ έπαιξε ισοπαλία με τη Βόλφσμπουργκ (1:1), μετά έχασε από τη Γκλάντμπαχ (0:3) και στη συνέχεια νίκησε την Μπάγερν Μονάχου (1:2), τη Σάλκε (2:0) και την Χέρτα (2:3).

Πάντερμπορν

Η Πάντερμπορν, η οποία αυτή τη σεζόν βρέθηκε στη Μπουντεσλίγκα, ξεκίνησε πολύ χάλια. Η ομάδα μέχρι τον ένατο γύρο είχε μόνο ένα βαθμό στο ενεργητικό, χάνοντας σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Ωστόσο, κατάφεραν να νικήσουν με βεβαιότητα τη Φορτούνα (2:0) και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να ανέβουν από τη ζώνη υποβιβασμού. Σε πρόσφατους αγώνες η Πάντερμπορν έχασε επίσης από την Κολωνία (3:0), Μάιντς (1:2), Μπάγερν Μονάχου (2:3) και Χέρτα (2:1).

Πρόβλεψη

Η Πάντερμπορν σημείωσε ένα βαθμό εκτός έδρας στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, χάνοντας σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Η Χόφενχαϊμ έχει δύο ήττες σε τέσσερις εντός έδρας αγώνες. Η ομάδα παίζει καλά τελευταία, αλλά χάνει πολύ, ακόμα και στο δικό της γήπεδο. Αλλά στον  αγώνα με σαφή αουτσάιντερ, πρέπει να κερδίσουν τη νίκη και να πλησιάσουν στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Χόφενχαϊμ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *