The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Bayern-Munich-1801

Μπουντεσλίγκα

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος της Μπουντεσλίγκα, όπου η Χόφενχαϊμ θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της. Πολύ ενδιαφέρων αγώνας μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν στο Champions League αυτή τη σεζόν. Παρά τον παράγοντα της έδρας η Μπάγερν σε αυτό το ζεύγος υπάρχει μεγάλο φαβορί, ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι “αγρότες” μπορούν να δώσουν μάχη στην πρωταθλήτρια και να πάρουν κιόλας από τους “κόκκινους” βαθμούς.

Δύο φιλικοί αγώνες

Η Χόφενχαϊμ τερμάτισε τον πρώτο γύρο με τρεις ισοπαλίες με τις Μενχενγκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης και Μάιντς. Στο διάλειμμα η Χόφε έπαιξε δύο φιλικά εναντίον Σιντ-Τρουίντενσε και Άντερλεχτ. Από την Άντερλεχτ οι “αγρότες” έχασαν με σκορ 2:3 και νίκησαν τη Σιντ-Τρουίντενσε 5:2. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Χόφε βρίσκεται στην έβδομη θέση με 36 πόντους στο ενεργητικό.

Στη δεύτερη θέση

Μετά από 17 γύρους η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Γερμανίας, έχοντας 36 βαθμούς στο ενεργητικό, η ομάδα του Κόβατς είναι κατώτερη από την Μπορούσια Ντόρτμουντ 6 βαθμούς. Στο διάλειμμα η Μπάγερν Μονάχου δεν έπαιξε φιλικούς αγώνες, τουλάχιστον δεν υπάρχουν πληροφορίες γι’ αυτό, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κέρδισαν τρεις φορές στις τρεις τελευταίες επίσημες συναντήσεις: την Αννόβερο, την ΡΜ Λειψίας και την Άιντραχτ. Εκτός έδρας η Μπάγερν Μονάχου έπαιζε καλύτερα στον πρώτο γύρο από ό, τι στην έδρα της: σε 9 αγώνες οι παίκτες από το Μόναχο σημείωσαν επτά νίκες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Μετά το διάλειμμα είναι δύσκολο να πούμε ποια ομάδα είναι σε ποια φόρμα βρίσκεται, αλλά είναι βέβαιο ότι η Χόφενχαϊμ θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να πολεμήσει την πρωταθλήτρια. Οι “αγρότες” δεν φοβούνται τις αρχές, στον όμιλο του Champions League η Χόφε έπαιξε δύο φορές σε καλό επίπεδο με τη Μάντσεστερ Σίτι και οι “πολίτες” είχαν προβλήματα σε αυτούς τους αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Χόφενχαϊμ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *