The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Хоффенхайм-23.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Στη Γερμανία, η περιοδεία αυτή τη φορά θα ξεκινήσει μόνο το Σάββατο. Αλλά με μία πολύ ενδιαφέρουσα και γεμάτη γεγονότα μέρα. Συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού της Μπάγερν Μονάχου, που πάει να επισκεφθεί τη Χόφενχαϊμ. Θα μπορέσει η πρωταθλήτρια να κερδίσει στο Sinsheim;

Η Χόφενχαϊμ αυτή τη σεζόν διεκδικεί την επιστροφή στο Champions League

Οι χωρικοί απέτυχαν την περασμένη σεζόν. Τότε ο φιλόδοξος σύλλογος τερμάτισε εκτός των δέκα κορυφαίων συλλόγων της Bundesliga. Αλλά μάλλον απροσδόκητα, ο Sebastian Hoeness διατήρησε τη θέση του. Και αυτή η εμπιστοσύνη είναι πλέον δικαιολογημένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα από το Sinsheim φαίνεται υπέροχη. Αλλά φαίνεται καλή στο φόντο άλλων διεκδικητών για την 4η θέση (δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα, η Λεβερκούζεν, και ακόμη περισσότερο η Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να μην αναφέρουμε την Μπάγερν Μονάχου, είναι πολύ μακριά). Έχοντας κερδίσει την Κολωνία και μετά την ισοπαλία μεταξύ των ανταγωνιστών, ο σύλλογος από το Sinsheim καταλαμβάνει μονοπρόσωπα την πολυπόθητη θέση.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν εντυπωσιάζει στα περισσότερα ματς

Το «αστέρι του Νότου», φυσικά, θα πάρει το επόμενο πρωτάθλημα στη Γερμανία. Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν ειδικοί διεκδικητές για την «ασημένια σαλατιέρα», η Ντόρτμουντ είναι πολύ μακριά και δεν τα πάει πολύ καλά, χάνοντας στο πουθενά. Αλλά οι παίκτες του Julian Nagelsmann δεν προκαλούν αίσθηση. Δεν ξεκίνησαν καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ στα πλέι οφ, με τη σεμνή Red Bull: 1-1 στο Σάλτσμπουργκ. Στη συνέχεια όμως, αυτή την εβδομάδα, στο Μόναχο, κατέστρεψαν τον αντίπαλο με σκορ 7-1. Σημειώθηκαν μερικές νίκες, αλλά αυτές δεν είναι οι πιο σίγουρες. Η Γκρόιτερ Φιρτ κέρδισε το 1ο ημίχρονο εναντίον του μεγιστάνα και μόνο μετά το διάλειμμα δέχθηκε 4 γκολ. Με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Σανέ μόλις στο 71ο λεπτό. Σε αυτό το φόντο, η ισοπαλία το περασμένο Σάββατο με την Λεβερκούζεν δεν προκάλεσε την ιδιαίτερα έκπληξη. Οι παίκτες του Μονάχου άνοιξαν ακόμη και το σκορ, αλλά στη συνέχεια ο Muller σημείωσε αυτογκόλ.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 5 αγώνες η Χόφενχαϊμ κέρδισε μία φορά. Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε τους άλλους 4 αγώνες. Το περασμένο Οκτώβρη το «αστέρι του Νότου» κέρδισε 4-0, στην αρχή της συνάντησης το γκολ του Gnabry ακυρώθηκε μετά την παρακολούθηση VAR.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ θα έχει κίνητρο, αλλά και πάλι έχει πολύ δυνατό αντίπαλο. Στοιχηματίζουμε ότι η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *