The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hoffenheim-Lyon-23.10

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

RheinNeckarArena“, Sinsheim

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η γερμανική Χόφενχαϊμ θα φιλοξενήσει στην έδρα της τη γαλλική Ολιμπίκ Λυών. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά τα τελευταία τους παιχνίδια στα εθνικά πρωταθλήματα, κατάφεραν να επιτύχουν σίγουρες νίκες και έτσι έρχονται στον επερχόμενο αγώνα με καλή διάθεση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, τόσο η Χόφε όσο και η Λυών είναι αποτελεσματικές ομάδες, από την προσωπική τους συνάντηση πρέπει να περιμένουμε άφθονα γκολ.

“Αγρότες”

Η Χόφενχαϊμ ολοκλήρωσε τον τελευταίο γύρο με αρνητική διάθεση, τρεις συνεχόμενες ήττες σε δύο τουρνουά. Στην Μπουντεσλίγκα οι “αγρότες” ήταν πιο αδύναμοι από τη ΡΜ Λειψίας και την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Χόφενχαϊμ έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι 1:2, αξίζει επίσης να προσέξουμε το γεγονός ότι όλες αυτές οι ήττες ήταν εντός έδρας, δηλ. τώρα η ομάδα του Nagelsmann έχει το υψηλότερο κίνητρο να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με θετικό αποτέλεσμα.

Μετά την ήττα

Η Λυών επίσης έφυγε για το διάλλειμα όχι σε καλύτερη διάθεση. Το θέμα είναι ότι η ομάδα στον τελευταίο αγώνα πριν το διάλειμμα έχασε συντριπτικά από την ΠΣΖ στο Παρίσι με σκορ 0:5. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει σαφώς τι τεράστιο χάσμα στην τάξη μεταξύ της νυν πρωταθλήτριας της Γαλλίας και όλων των υπόλοιπων ομάδων της Λιγκ 1. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών κατάφερε να νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2:1 εκτός έδρας, αλλά έπαιξε 2:2 με Σαχτάρ Ντόνετσκ εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ είναι ιστορικά ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού και τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα της αποτελούν σοβαρό χτύπημα στην υπερηφάνεια των «αγροτών». Επιπλέον, η Χόφε δεν έχει ακόμη ούτε μία νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά η Λυών θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να φέρει τρεις βαθμούς από τη Γερμανία, ο αγώνας αναμένεται να είναι διασκεδαστικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *