The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόλσταϊν εναντίον Αμβούργο: πρόβλεψη για τον αγώνα

ХольштайнКиль-Гамбург-09.11b

Β´ Κατηγορία Γερμανίας

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Holstein-Stadion

Στη Γερμανία, όπως και σε άλλες χώρες, οι αγώνες στην κορυφαία κατηγορία τελειώνουν την Κυριακή, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να φύγουν για τις εθνικές ομάδες το συντομότερο δυνατό. Όμως οι Γερμανοί δεν θα μείνουν καθόλου χωρίς ποδόσφαιρο, διότι τη Δευτέρα θα παιχτεί ένας αγώνας στην Μπουντεσλίγκα 2, μεταξύ Χόλσταϊν και Αμβούργου.

Η Χόλσταϊν προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος

Οι «πελαργοί» αφού έφτασαν στο Μπουντεσλίγκα 2 την σεζόν 2017/18, πήραν αμέσως την 3η θέση και συμμετείχαν σε αγώνες των πλέι-οφ. Υπήρχε, ωστόσο, εκεί μια αποτυχία, και στη συνέχεια σταδιακά η ομάδα έπεσε. Πρώτα υπήρχε η τελευταία 6η θέση, ενώ στην τελευταία κλήρωση η 11η. Ωστόσο, ο Ole Werner, ο οποίος δέχτηκε την ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, παρέμεινε στη θέση του. Και αυτή η πίστη στον 32χρονο τεχνικό είναι πλέον δικαιολογημένη. Η ομάδα ξεκίνησε τέλεια τη νέα σεζόν: κέρδισε με σιγουριά το κύπελλο και σημείωσε 10 βαθμούς σε 4 γύρους. Αλλά μετά κάπως δύσκολα τα καταφέρνει. Εντός έδρας οι «πελαργοί» έχασαν από την Greuther Furth 1-3 και ικανοποιήθηκαν στο 1-1 στο γήπεδο της Erzgebirge.

Η Αμβούργο θέλει επιτέλους να επιστρέψει στην ελίτ

Η ομάδα έγινε αντικείμενο γελοιοποίησης, όταν δύο φορές στη σειρά, την προπροηγούμενη σεζόν και την προηγούμενη σεζόν, κατάφερε να αποτύχει στον 2ο γύρο της Μπουντεσλίγκα 2 και ούτε καν πήρε το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες των πλέι-οφ. Μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες της χώρας ξεκίνησε τη νέα αρχή υπό την ηγεσία ενός πολλά υποσχόμενου τεχνικού, Daniel Tune. Μέχρι στιγμής επιτυγχάνει καλά αποτελέσματα. Ναι, η σεζόν ξεκίνησε με 1-4 στο κύπελλο με την Ντιναμό (Δρέσδης). Αλλά στο πρωτάθλημα οι «δεινόσαυροι» ξεκίνησαν με 5 συνεχόμενες νίκες, αμέσως απομακρύνοντας από όλους τους άλλους. Και μόνο η St. Pauli στο ντέρμπι πριν από μια εβδομάδα κατάφερε να σταματήσει αυτήν την πρόοδο. Ο Simon Terodde έκανε διπλό και έφτασε τον αριθμό των γκολ στη σεζόν σε 8 (ο επιθετικός είναι γενικά καλός σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν λάμπει καθόλου στην Μπουντεσλίγκα 1). Αλλά τα κατορθώματά του αυτή τη φορά βοήθησαν απλά να μην χάσουν τους από τους «πειρατές του πρωταθλήματος» – το σκορ 2:2 καταγράφηκε στο 84ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι αγώνες αποδεικνύονται απροσδόκητα δύσκολοι για την Αμβούργο. Στο τελευταίο πρωτάθλημα έχασε και τις δύο συναντήσεις, στο παρελθόν οι αγώνες έληξαν με ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Μετά από μια ισχυρή αρχή η Αμβούργο επιβραδύνθηκε. Αλλά εξακολουθεί να μοιάζει με το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Αξίζει να εξετάσετε προσεκτικά το στοίχημα στη νίκη των φιλοξενούμενων, αλλά με μηδενικό χάντικαπ για αντιστάθμιση (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *