The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιμπέρνιανς  ενάντιον Red Bull Σάλτσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hibernians(Mlt)-Salzburg(Aut)-11.07

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ

Χιμπέρνιανς Stadium” Πάολα, Μάλτα

Ημερομηνία αγώνα: 11/07/2017 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Χιμπέρνιανς της Μάλτας στην έδρα της θα φιλοξενεί την αυστριακή πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ. Στην πλευρά της Χιμπέρνιανς είναι η αγωνιστική πρακτική των επίσημων αγώνες, αλλά οι Αυστριακοί δεν είναι Infonet της Εσθονίας, είναι μια ομάδα που θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ακριβώς αυτός είναι ο στόχος αυτής της ομάδας για το εγγύς μέλλον.

Νίκησαν την Infonet

Η Χιμπέρνιανς έχει ήδη καταφέρει να παίξει έναν γύρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα κέρδισε δύο φορές την πρωταθλήτρια της Εσθονίας, την Infonet. Πρώτον, οι Μαλτέζοι  κέρδισαν τον αντίπαλο εντός έδρας 2:0, και στη συνέχεια νίκησαν την Infonet και στην Εσθονία 1:0. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία μπορούμε να πούμε ότι η Χιμπέρνιανς είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση.

Μέσα από τους φιλικούς αγώνες

Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει παίξει ακόμα επίσημους αγώνες αυτή τη σεζόν, η ομάδα προετοιμαζόταν για την Χιμπέρνιανς μέσα από τους φιλικούς αγώνες. Τον Ιούλιο η Σάλτσμπουργκ συναντήθηκε με ΝΤΑΚ, Young Boys, Wattens και Άντερλεχτ. Οι «ταύροι» έχουν τρεις νίκες και μια ήττα από Wattens. Κάθε παιχνίδι είχε πολλά γκολ, αλλά μπροστά είναι επίσημο ματς, εκτός έδρας κιόλας, έτσι η Σάλτσμπουργκ δε θα νιώθει άνετα στην επερχόμενη συνάντηση.

Πρόβλεψη

Η Χιμπέρνιανς έχει δυνατό αντίπαλο, τη Σάλτσμπουργκ, η οποία είναι ανώτερη της Μάλτας σε όλα εκτός από την τρέχουσα αγωνιστική φόρμα. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι πριν από δύο χρόνια στην έδρα τους έδωσαν μάχη στην ισραηλινή πρωταθλήτρια, Μακάμπι του Τελ Αβίβ, νικώντας με σκορ 2:1. Υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι και η Σάλτσμπουργκ δεν θα ήταν σε θέση να επιτύχει μια εύκολη νίκη στο νησί της Μάλτας. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Χιμπέρνινας με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *