The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιλή – Ουρουγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Chile-Uruguay-25.06

Estádio do Maracanã, Ρίο ντε Τζανέιρο

Κόπα Αμέρικα – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τρίτη, 25 Ιονίου 2019, 02:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τρίτης 25 Ιουνίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Ρίο ντε Τζανέιρο, θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Αμερικής 2019 για τις εθνικές ομάδες Χιλής και Ουρουγουάης. Είναι αγώνας για την πρώτη γραμμή του ομίλου, οπότε δεν θα είναι εύκολος. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Χιλή – Ουρουγουάη.

Οι Χιλιανοί εξέπληξαν ευχάριστα

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Χιλής φαίνεται αξιοπρεπής, διότι η ομάδα δεν έχει κάνει ακόμα λάθη κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Και αυτό επιτρέπει στους Χιλιανούς να οδηγήσουν στον όμιλο, έχοντας συγκεντρώσει και τους 6 βαθμούς. Πριν από το τουρνουά όλοι πίστευαν ότι η «κόκκινη ομάδα» δεν είχε συνέλθει ακόμη, αλλά νίκησε ήρεμα την Ιαπωνία (4:0) και μετά τον Ισημερινό (2:1). Ωστόσο, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς: οι παίκτες του Reinaldo Rueda έπαιξαν τον πρώτο αγώνα με θάρρος, ενώ το δεύτερο τράβηξαν “στην κλάση” και με μεγάλη δυσκολία. Οπότε η ομάδα έχει πρόβλημα.

Το λάθος θα προκαλέσει μόνο την Ουρουγουάη

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης είναι η δεύτερη ομάδα του ομίλου, επειδή στον δεύτερο γύρο, δεν κατάφερε να νικήσει την ιαπωνική ομάδα (2:2), αλλά πριν νίκησαν την εθνική Ισημερινού (4:0). Ωστόσο, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, επειδή είναι καλύτερο να εντοπίσεις αμέσως τις αδυναμίες και να τις διορθώσεις προτού φτάσεις στα πλέι-οφ. Και γενικώς η “charrua” στο γήπεδο φαίνεται πολύ ισχυρή, και παίζει σε επιθετικό στυλ.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Χιλής είναι καλή και καθόλου τυχαία είναι ο ηγέτης του ομίλου, αλλά η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης είναι πιο ισχυρή και πιο σταθερή. Επιπλέον, οι Ουρουγουανοί έχουν ήδη βρει τις αδύναμες του πλευρές, ενώ οι Χιλιανοί χαίρονται ακόμα τις νίκες. Έτσι, σε αυτόν τον αγώνα, η “charrua” θα είναι ένας “γκρίζος καρδινάλιος”, γι’ αυτό προτείνουμε να ποντάρετε σ’ αυτούς… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Ουρουγουάης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *