The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιλή εναντίον Παραγουάη: προγνωστικά για στοίχημα

Чили-Парагвай-24.06

Κόπα Αμέρικα

Φάση ομίλων – Όμιλος A – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 5

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio Nacional de Brasília

Τη νύχτα η ποδοσφαιρική ζωή μεταφέρεται στον Νέο Κόσμο, ειδικά τώρα, όταν θα υπάρξει ένα σύντομο κενό στο Euro. Εδώ πέφτει η επόμενη περιοδεία του Κόπα Αμέρικα. Την Παρασκευή τα χαράματα θα πραγματοποιηθεί η συνάντησης μεταξύ Χιλής και Παραγουάης, η τελευταία στο πρόγραμμα της αγωνιστική ημέρας. Ποιος θα κερδίσει και αν θα υπάρξει νικητής γενικώς;

Η Χιλή παρασύρθηκε με ισοπαλίες τον τελευταίο καιρό

Η La Roja φέτος, υπό τον Martin Lasarte, δεν έχει χάσει ακόμα. Αλλά κατάφεραν επίσης να κερδίσουν μόνο τη μέτρια Βολιβία. Πρώτα, νίκησαν τους «πράσινους» σε έναν φιλικό αγώνα, την άνοιξη, και μετά στο Κόπα, όλα αποφασίστηκαν από το πρώτο γκολ του Brirton από το πέρασμα του Vargas. Βέβαια υπήρχαν επίσης απροσδόκητα 1-1 με αυτήν την ομάδα στο προκριματικό… Από την άλλη πλευρά, οι Χιλιανοί μπορούν να συνεισφέρουν στο ενεργητικό τους ότι δεν χάνουν από ισχυρούς αντιπάλους. Στο πλαίσιο των προκριματικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, στις αρχές του μήνα, σημείωσαν το «γνωστό» τους σκορ με την Αργεντινή, και στη συνέχεια επανέλαβαν το ίδιο 1-1 με τον Messi και παρέα του στο Κόπα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι με την Ουρουγουάη στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε επίσης το ίδιο 1-1.

Η Παραγουάη στο σύνολό της δεν προκαλεί έκπληξη

Οι Γκουαράνι δεν αλλάζουν, ανεξάρτητα από τον προπονητή. Έτσι, υπό τον Berizzo, συνεχίζουν να κατευθύνουν τις κύριες προσπάθειές τους στο να εμποδίζουν τον αντίπαλο να παίζει. Δεν λειτουργεί πάντα ενάντια στους ισχυρούς. Η Ουρουγουάη στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, για παράδειγμα, έπαιξε 0-0, αλλά στη συνέχεια έλαβε 2 αναπάντητα γκολ από τη Βραζιλία. Ήδη στο Κόπα Αμέρικα, ο “Papa” Gomez σκόραρε στους Παραγουάους ήδη στο 10ο λεπτό, και η Αργεντινή κέρδισε 1-0. Από την άλλη πλευρά, τώρα απλά δεν πρέπει να μείνουν τελευταίοι στον όμιλο. Η εθνική κατάφερε να δημιουργήσει ένα αρκετά άνετο χάντικαπ. Ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τη Βολιβία δυνατά. Οι Πράσινοι, παρά τις απώλειες με επικεφαλής τον αρχηγό Marcelo Moreno, σκόραραν ένα γρήγορο γκολ και κράτησαν το προβάδισμα για σχεδόν μία ώρα. Αλλά στο τέλος, παίζοντας το δεύτερο ημίχρονο στη μειονότητα, το αουτσάιντερ κατέρρευσε, χάνοντας τρεις φορές.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Παραγουάη κέρδισε και τους δύο αγώνες ενάντια στη Χιλή στην επιλογή για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από πολλές απόψεις, αυτοι οι βαθμοί έλειπαν στον Alexis Sanchez και την παρέα του για να προκριθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Παραγουάη θα κλείσει ξανά και δεν είναι σίγουρο ότι οι Χιλιανοί θα είναι σε θέση να σπάσουν την άμυνα τους. Περιμένουμε «το σύνολο είναι κάτω από 2,0» με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *