The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιλή εναντίον Ονδούρα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chile-Honduras-21.11

Φιλικός αγώνας

«Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker», Temuco

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018, 2:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα η εθνική Χιλής στην έδρα της στο Temuco θα φιλοξενεί την εθνική της Ονδούρας. Οι «κόκκοι» τον τελευταίο καιρό σπάνια ευχαριστούν με τα αποτελέσματά τους τους πολυάριθμους οπαδούς τους, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Χιλιανοί είναι δύο φορές νικητές του Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής. Όμως, και η εθνική ομάδα της Ονδούρας δεν είναι μεγιστάνας του κόσμου, οπότε η γραμμή πονταρίσματος, στην οποία οι Χιλιανοί είναι ξεκάθαρο φαβορί, φαίνεται αρκετά λογική.

Τέσσερις αγώνες

Η εθνική ομάδα της Χιλής το φθινόπωρο του 2018 διεξήγαγε τέσσερις φιλικούς αγώνες, κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, την εθνική του Μεξικού 1-0, η οποία με τη σειρά της περνάει επίσης δύσκολες στιγμές. Εκτός από τη νίκη πάνω από τους «πράσινους» οι Χιλιανοί έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με τους Κορεάτες, έχασαν 0:3 από τους Περουβιανούς και 2:3 από την Κόστα Ρίκα. Τέτοια αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά, σίγουρα οι «κόκκινο» θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις στατιστικές τους, κερδίζοντας την Τετάρτη.

Χάνουν λίγα

Η εθνική ομάδα της Ονδούρας του 2018 έπαιξε μόνο τέσσερις φιλικούς, δύο από τους οποίους έχασε: 0:2 από την Κορέα και 0:1 από το Ελ Σαλβαδόρ, έπαιξε  ισοπαλία 1:1 με τα ΗΑΕ και νίκησε 1:0 τον Παναμά. Είναι φανερό ότι η εθνική της Ονδούρας, αν και απέχει πολύ από την ισχυρότερη ομάδα, αλλά ταυτόχρονα η άμυνα αυτής της ομάδας δεν είναι καθόλου άσχημη, οπότε υπάρχουν πιθανότητες ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι θα πολεμήσουν τους Χιλιανούς.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Χιλής σε σύνθεση είναι ένα κεφάλι ανώτερη από τον μελλοντικό της αντίπαλο, αλλά τον τελευταίο καιρό οι «κόκκινοι» σπάνια καταφέρνουν να νικήσουν, είναι προφανές ότι αυτή η ομάδα αναζητά το παιχνίδι τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *