The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιλή εναντίον Ισημερινός: προγνωστικά για στοίχημα

Чили-Эквадор-17.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, 2:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio San Carlos de Apoquindo

Τη Νότια Αμερική περιμένει τελικός προκριματικός γύρος φέτος. Και η διακόσμησή του θα πρέπει να είναι αγώνας μεταξύ των κορυφαίων της πρόκρισης, Αργεντινής και Βραζιλίας. Ωστόσο, η αναμέτρηση μεταξύ Χιλής και Ισημερινού έχει μεγαλύτερη σημασία στη διοργάνωση. Βρίσκονται στο  γκρουπ των κορυφαίων και, έχοντας κερδίσει, κάθε ομάδα θα ενισχύσει σοβαρά τις πιθανότητές της και θα τερματίσει στο τελικό top-4. Ποιος θα έχει την πιθανώς αποφασιστική επιτυχία; Στους αναγνώστες του site προσφέρεται αποκλειστική πρόγνωση για τον αγώνα που θα διεξαχθεί το πρωί της 17ης Νοεμβρίου 2021.

Η Χιλή μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς σε μια κομβική στιγμή

Πολλοί έσπευσαν να διαγράψουν τη La Roja. Υπήρχαν σοβαροί λόγοι για αυτό: οι ηγέτες σίγουρα δεν γίνονται ούτε νεότεροι ούτε υγιέστεροι. Επιπλέον, τα αποτελέσματα στους αγώνες φέτος δεν ήταν καθόλου λαμπρά. Στο Κόπα Αμέρικα όλα τελείωσαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, ωστόσο, σε κόντρα με τη Βραζιλία. Το φθινόπωρο ξεκίνησε με 1 βαθμό σε 4 αγώνες, και φαινόταν ότι όλα είχαν ήδη χαθεί για τους παίκτες του Μαρτίν Λασάρτε. Όμως ταρακουνήθηκαν έγκαιρα, κερδίζοντας τρεις συνεχόμενες φορές. Βέβαια σε αυτή τη σειρά, ο κύριος αουτσάιντερ, η Βενεζουέλα, νικήθηκε και σημειώθηκαν 6 βαθμοί ενάντια στην Παραγουάη. Επιπλέον, στον τελευταίο γύρο, δεν έπαιξε σωστά ο τερματοφύλακας των Γκουαρανί που σημείωσε το αυτογκόλ.

Ο Ισημερινός καταφέρνει να μείνει ανάμεσα στους καλύτερους

Το «Tricolor» δεν μπορεί να ονομαστεί μεγιστάνας του τοπικού ποδοσφαίρου. Και τώρα τα αποτελέσματα της εθνικής ομάδας δεν είναι τόσο λαμπρά. Αλλά και οι αντίπαλοι δεν μπορούν βασικά να δείξουν περισσότερη σταθερότητα, χάνοντας επίσης τακτικά βαθμούς. Περιέργως, τον περασμένο μήνα οι Ισημερινοί κατάφεραν να χάσουν από τη Βενεζουέλα, ένα κωφό αουτσάιντερ που είχε μόλις 1 βαθμό πριν! Αλλά μετά από αυτό, η εθνική ομάδα μπόρεσε να υπερασπιστεί την ισοπαλία σε μονομαχία με τον πιθανό ανταγωνιστή, την Κολομβία. Και ήδη τον Νοέμβριο αποδείχθηκε ότι πήρε εκδίκηση από το «la vintonito». Αν και δεν βγήκε ιδιαίτερα πειστική, με αουτσάιντερ όλα αποφασίστηκαν με το μοναδικό γκολ του νεαρού Πιερό Ινκαπίας, ο οποίος από τη φετινή σεζόν παίζει στη Λεβερκούζεν. Αλλά, το πιο σημαντικό, κατάφεραν να πάρουν τους επόμενους βαθμούς και κρατήθηκαν μονοπρόσωπα στη 3η θέση, μόνο η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι υψηλότερα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Χιλή παίζει αρκετά επιτυχημένα με τον Ισημερινό τον τελευταίο καιρό. Η La Roja κέρδισε 4 από τους 6 τελευταίους αγώνες. Όμως τον Σεπτέμβριο στο γήπεδο του Ισημερινού όλα έληξαν με ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν ότι η Χιλή θα είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Αλλά και οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν συχνά, οπότε ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση – 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *