The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιλή εναντίον Αργεντινή: προγνωστικά για στοίχημα

Чили-Аргентина-28.01

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου  2022

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 02:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Zorros del Desierto

Ένα από τα κύρια ποδοσφαιρικά γεγονότα του ημερολογιακού έτους θα είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Βέβαια το τουρνουά στο Κατάρ θα πραγματοποιηθεί μόνο τον Δεκέμβριο. Στο μεταξύ, τα προκριματικά θα συνεχιστούν σε ορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αμερικής. Η Αργεντινή είναι ήδη «εκεί», αλλά η Χιλή κινδυνεύει να μείνει ξανά εκτός. Για να διορθωθεί η κατάσταση, η ομάδα πρέπει να κερδίσει βαθμούς στο τέλος με τον μέγιστο ρυθμό. Θα καταφέρουν να το πετύχουν αυτό; Ο ιστότοπος δημοσίευσε δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις πρώτες ώρες της 28ης Ιανουαρίου 2022.

Η Χιλή κινδυνεύει να χάσει το δεύτερο τέτοιο τουρνουά στη σειρά

Το «La Roja» πήγε στη Ρωσία, αλλά όχι το 2018, νωρίτερα. Τότε εκπροσώπησαν την ήπειρό τους στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όντας ο νικητής του Κόπα Αμέρικα. Φυσικά, σε αυτό το πλαίσιο, η αποτυχία στην πρόκριση προκάλεσε μια δυνατή αίσθηση! Αλλά τώρα όλα είναι αρκετά προφανή: οι ηγέτες έχουν γίνει ακόμα μεγαλύτεροι, πολλοί, όπως ο Alexis Sanchez, έχουν ερωτήσεις σχετικά με την πρακτική άσκηση σε συλλόγους. Ως εκ τούτου, σχεδόν η βασική ελπίδα είναι ο Brereton, ένας επιθετικός με στυλ που παίζει στη Blackburn, σε επίπεδο Championship! Παρόλα αυτά, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο σημειώθηκαν 3 νίκες σε 4 ματς, κάτι που δίνει ελπίδες για επιτυχία χάρη σε ένα εξίσου δυνατό φινάλε.

Η Αργεντινή αυτή τη φορά πάει χωρίς ταλαιπωρία του 2017

Οι «αλμπισελέστες» είναι τώρα σε τέλεια διάθεση. Πρώτα από όλα επειδή αυτή η γενιά κέρδισε επιτέλους το τρόπαιο. Ο Μέσι οδήγησε τους συμπαίκτες του στη νίκη το περασμένο καλοκαίρι – στο Κόπα Αμέρικα, επίσης στη Βραζιλία, με νίκη επί των γηπεδούχων στον τελικό. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι παίκτες τώρα, εκτός από τον μεγάλο σε ηλικία σούπερ σταρ, από τον Emiliano Martinez στο τέρμα μέχρι τον Lautaro Martinez στα άκρα. Μάλιστα, η πρόκριση ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίτερα. Ως αποτέλεσμα, ο Lionel Scaloni επέτρεψε στον αρχηγό, ο οποίος μόλις είχε αναρρώσει από τον κορονοϊό, να μην έρθει σε αυτή την προπόνηση. Αλλά ταυτόχρονα, δεν ξεκίνησε πειράματα προσωπικού, έχοντας συλλέξει το συνηθισμένο κλιπ από τους διαθέσιμους (τραυματίστηκαν οι Marcesin, Foyt, Correa, Alario). Εκτός κι αν ο Buendia μπορεί να κάνει ντεμπούτο, αλλά είχε κληθεί και πριν.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2021 και τα δύο ματς, τόσο στα προκριματικά όσο και στο Κόπα Αμέρικα, οι ομάδες έπαιξαν με το ίδιο αποτέλεσμα, 1-1 τον καθένα.

Πρόβλεψη

Η Χιλή είναι μια ομάδα που πρέπει να σκίσει. Ενώ οι Αργεντινοί μπορεί κάλλιστα να παίζουν χαλαρά. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,9).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *