The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χετάφε εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Getafe-RealMadrid-25.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Αλφόνσο Πέρεθ, Χετάφε

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη 25 Απριλίου, στα προάστια της Μαδρίτης, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 34ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, όπου η Χετάφε θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτές οι ομάδες διεκδικούν τη θέση για την επόμενη σεζόν στο Champions League, αλλά το επίπεδο τους είναι αισθητά διαφορετικό. Ωστόσο μην περιμένετε απλό παιχνίδι εδώ, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόνο νίκες εντός έδρας

Αυτή τη στιγμή η Χετάφε εντελώς απροσδόκητα ανέβηκε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Ισπανίας, αν και οι πιθανότητες να παραμείνει στη ζώνη του Champions League δεν είναι και τόσο πολλές. Σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Jose Bordalas σκόραρε 54 βαθμούς στους 33 αγώνες, επειδή έχασε μόνο 7 φορές στο πρωτάθλημα. Τώρα οι “μπλε” δεν κερδίζουν και τόσο συχνά, μόνο 2 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες. Αλλά εντός έδρας η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει σημειώσει 8 νίκες και μία ήττα από τη Λεγανές (0: 2) στις τελευταίες 9 συναντήσεις. Η ομάδα σχεδόν ποτέ δεν χάνει στην έδρα της.

Πολύ αδύναμο παιχνίδι

Την ίδια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ακόμα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, αλλά ακόμα δεν μπορεί να προφτάσει την Ατλέτικο (η διαφορά αποτελεί 4 μονάδες). Με την επιστροφή του Ζιντάν όλοι οι οπαδοί υπολόγιζαν μια σειρά νικών, η οποία δεν συνέβη. Έτσι, στους τελευταίους τέσσερις αγώνες οι “μαρέγκες” σκόνταψαν δύο φορές (και τις δύο φορές εκτός έδρας) – ήττα από τη Βαλένθια (2:1) και ισοπαλία με τη Λεγανές (1:1). Εκτός έδρας η ομάδα της Μαδρίτης συνεχώς χάνει, ενώ δεν καταφέρνει να σκοράρει και τόσο εύκολα.

Πρόβλεψη

Η Χετάφε είναι σε άριστη κατάσταση, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της. Έτσι, οι γηπεδούχοι σκοράρουν πολύ και σταθερά, αλλά επίσης σχεδόν ποτέ δεν χάνουν. Ταυτόχρονα, η Ρεάλ απέχει πολύ από την καλύτερη της κατάσταση και εκτός έδρας συνεχώς αποτυγχάνει. Οπότε είναι πιο λογικό να ποντάρετε στους γηπεδούχους εδώ, αλλά με αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Χετάφε με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,53.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *