The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χετάφε εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για τον αγώνα

Хетафе-Валенсия-20.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Αλφόνσο Πέρεθ

Τη Δευτέρα θα υπάρξουν μερικά ποδοσφαιρικά γεγονότα άξια προσοχής, στο πλαίσιο της Πριμέρα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση, οπότε ετοιμάσαμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Χετάφε – Βαλένθια.
Η Χετάφε πρέπει να σκέφτεται ξανά την επιβίωση
Η σεμνή Χετάφε παραλίγο να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν από μερικές σεζόν και τώρα αναγκάζεται ξανά να παλέψει για την επιβίωση στην Πριμέρα. Ο σύλλογος έχει αν κερδίσει έξι παιχνίδια στη σειρά, έχοντας σημειώσει μόνο δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Τέτοια αποτελέσματα έριξαν την ομάδα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η κατάσταση διορθώνεται, γιατί η διαφορά από τη 17η θέση είναι μόλις δύο βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, η Χετάφε εντός έδρας σε ένα τρελό ματς σημείωσαν ισοπαλία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο 1:1, κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ παίζοντας στη μειοψηφία, ενώ ο αντίπαλος δεν μετέτρεψε πέναλτι στο 87ο λεπτό. Οι τραυματισμοί θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Βαλένθια προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα εν κινήσει
Η Βαλένθια έχει μια αναμενόμενα κακή σεζόν, το στοίχημα με τον διορισμό του Γκατούζο δεν βοήθησε, ο σύλλογος έφτασε στη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε είναι πλέον 18ος, μόλις ένα βαθμό πίσω από τη σωτήρια ζώνη. Στον τελευταίο γύρο, οι «νυχτερίδες» έδειξαν καλά εντός έδρας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά στο τέλος έχασαν με σκορ 1:2. Η προαναφερθείσα ήττα ήταν η τέταρτη στη σειρά, άρχισαν να συνηθίζουν σε αποτυχίες. Ο πρώην παίκτης του συλλόγου Ρούμπεν Μπαράχα διορίστηκε προπονητής, σίγουρα θα έχει αξιοπιστία από τους οπαδούς και τη διοίκηση, πρέπει τουλάχιστον να ξεφύγετε από την επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την προσεχή συνάντηση, έχουν τραυματισμούς.
Προσωπικές συναντήσεις
Η μάχη του πρώτου γύρου αποδείχθηκε εξαιρετικά παραγωγική, το αποτέλεσμα της συνάντησης κρίθηκε ήδη στο ντεμπούτο του αγώνα, στο 16ο λεπτό η Βαλένθια κατάφερε να σκοράρει τρία αναπάντητα γκολ. Στο μέλλον, οι γηπεδούχοι μόνο ανέβασαν το πλεονέκτημά τους, πανηγυρίζοντας την τελική νίκη με σκορ 5:1.
Πρόβλεψη
Μας περιμένει η πιο σημαντική μάχη των άμεσων ανταγωνιστών, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σημαντικό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι δύο αντίπαλοι θα χρεωθούν αποκλειστικά για τη νίκη. Υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να δούμε ποδόσφαιρο σε τροχιά σύγκρουσης, οπότε πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τις στιγμές του. Θεωρούμε το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν λειτουργικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,22.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *