The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χαμ Καμ εναντίον Μπόντο Γκλιμτ: πρόβλεψη για αγώνα

Хам-Кам-БудеГлимт-16.07

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022, 7:00 μ.μ.

Briskeby Stadion

Στον δέκατο τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος της Νορβηγίας, η νυν πρωταθλήτρια της χώρας Μπόντο Γκλιμτ θα επισκεφτεί την ισχυρή Χαμ-Καμ.

Χαμ Καμ

Στα τέλη Μαΐου η Χαμ Καμ έχασε με σκορ 1:2 από την Οντ, μετά σημείωσε τέσσερις επιτυχημένους σερί αγώνες με τους Τζερβ (2:1), Σάρπσμποργκ 08 (3:2), Μόλντε (0:0) και Χάουγκεσουντ (1:1). Έτσι, οι Πράσινολευκοι κάθισαν σταθερά στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 17 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 18:15.

Μπόντο Γκλιμτ

Οι αποδόσεις της Μπόντο Γκλιμτ είναι λίγο πιο καλοί: πέμπτη θέση, 22 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 28:18. Σημειώνω ότι στο πρόσφατο παρελθόν, οι Μαυροκίτρινοι νίκησαν την Κρίστιανσουντ (2:0), την Alesund (2:0) και τη Sarpsborg 08 (4:1) και επίσης συνθηκολόγησαν με την Mόλντε (1:3) και την Οντ (2: 3).

Πρόβλεψη

Η πιο διάσημη Μπόντο Γκλιμτ θεωρείται το φαβορί αυτού του ζευγαριού, αλλά η Χαμ Καμ, με την υποστήριξη του κοινού της, είναι απίθανο να καθίσει στην άμυνα. Περιμένω από τις ομάδες να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο με τουλάχιστον τρία σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *