The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

HerthaBSC-FCSchalke04-31.01b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Στη Γερμανία υπάρχει μια παράδοση – να ξεκινάνε την περιοδεία με τη συνάντηση της Παρασκευής. Αυτή τη φορά θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Σάλκε και Χέρτα Βερολίνου. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη καταφέρει να χάσουν συντριπτικά από την Μπάγερν Μονάχου μετά τις διακοπές. Ποια θα είναι η προσωπική τους συνάντηση; Η αποκλειστική πρόβλεψη από τους αναλυτές μας για τον αγώνα στις 31 Ιανουαρίου 2020 είναι ήδη έτοιμη.

Η Χέρτα προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη

Η «Γηραιά Κυρία» ξεκίνησε τη σεζόν πολύ αδύναμα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει έτσι απλά τον αποχωρισμό με τον Pal Dardai, ο οποίος ήταν ο προπονητής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολύ επικίνδυνο φαινόταν το στοίχημα για τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος, ως προπονητής μετά τη εθνική Γερμανίας, δεν εκδηλώθηκε πουθενά. Αλλά μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν στο γεγονός ότι στο Βερολίνο μάντευσαν. Τα πράγματα της Χέρτα βελτιώθηκαν σταδιακά, άρχισε να ανεβαίνει από το κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά και σημείωσε 8 βαθμούς στους τελευταίους 4 γύρους του 2019. Μετά τις διακοπές η «Γηραιά Κυρία» ξεκίνησε με μια καταστροφική ήττα 0-4, αλλά με την ίδια την Μπάγερν Μονάχου, η οποία άρχισε να σκοράρει μόνο μετά το 60ο λεπτό. Και το πιο σημαντικό, μια εβδομάδα αργότερα ο σύλλογος της πρωτεύουσας ήταν σε θέση να αποκατασταθεί πολύ καλά. Κατόρθωσε να κερδίσει μια ισχυρή νίκη στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Και τι νίκη, με αποφασιστικό γκολ σε 90 + λεπτό, ο Ντοντί Λουκεμπακιό, ο οποίος έχει σκοράρει ήδη 5 γκολ, έγινε ο ήρωας και πάλι.

Η Σάλκε άφησε αμφιλεγόμενης εντυπώσεις από τις συναντήσεις του Ιανουαρίου

Οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν να ξεκινήσουν τέλεια τον 2ο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Κέρδισαν νίκη επί ενός από τους άμεσους ανταγωνιστές στον αγώνα για την πρώτη τετράδα στη Γερμανία (και συγχρόνως για την πρόκριση στο Champions League) – την Γκλάντμπαχ με σκορ 2-0. Αλλά ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου ο David Wagner δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Ίσως στο Γκελζενκίρχεν προετοίμασαν ένα σχέδιο για το παιχνίδι, αλλά κατέρρευσε ήδη στο 6ο λεπτό, όταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι  άνοιξε το σκορ. Ως αποτέλεσμα, στο Μόναχο οι γηπεδούχοι κέρδισαν 5-0 και προσέγγισαν τον ηγέτη, ενώ η Σάλκε έπεσε αμέσως στην 6η  θέση λόγω ήττας.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 31 Αυγούστου η Σάλκε κέρδισε μια σίγουρη νίκη επί της Χέρταμε σκορ 3-0. Είναι ο 4ος αγώνας από τους τελευταίους 6 που διεξήχθη μεταξύ αυτών των συλλόγων.

Πρόβλεψη

Χάρη στο έργο του Γιούργκεν Κλίνσμαν η «Γηραιά Κυρία» έχει καταστεί ανταγωνιστική ομάδα. Αλλά κι η Σάλκε τώρα, στην τρέχουσα κατάσταση του τουρνουά, δεν μπορεί να χάσει, αλλιώς μπορεί να πείτε αντίο στο όνειρο του Champions League. Πρέπει να βγει μια πραγματική μάχη με πληθώρα από γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *