The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

HerthaBerlin-BayernMunich-28.09 (1)

Μπουντεσλίγκα

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον έκτο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίγει η μονομαχία μεταξύ Χέρτα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου. Τα ξεκάθαρα φαβορί της συνάντησης στις εταιρείες στοιχημάτων υπάρχουν οι φιλοξενούμενοι, κάτι που είναι εντελώς λογικό, δεδομένων των δυνατοτήτων των μελλοντικών αντιπάλων. Ωστόσο, αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι την περασμένη σεζόν η πρωτευουσιάνικη ενδεκάδα κατάφερε δύο φορές να στενοχωρήσει τους «κόκκινους», η Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν σε θέση να κερδίσει τη «Γηραιά κυρία».

Οι Βερολινέζοι

Μετά από πέντε εναρκτήριους αγώνες της Μπουντεσλίγκα η Χέρτα Βερολίνου έχει στο ενεργητικό της 13 βαθμούς: τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης στον τελευταίο γύρο, νίκη επί της Νυρεμβέργης, Σάλκε και Μενχενγκλάντμπαχ, η ισοπαλία καταγράφηκε με τη Βόλφσμπουργκ. Γενικά, η σημερινή φόρμα των Βερολίνων δεν είναι άσχημη, αλλά προσελκύουν προσοχή επτά χαμένα γκολ της ομάδας.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου μεσοβδόμαδα επίσης έχασε βαθμούς, αλλά δεν ηττήθηκε, απλά έπαιξε ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ στην έδρα της. Εύγε στους «Fuggers» που ήταν σε θέση να κερδίσουν τόσο σημαντικό βαθμό, εξάλλου, η ισοπαλία εκείνη ήταν τόσο σημαντική, επειδή η Μπάγερν πήρε πρώτη το προβάδισμα στον αγώνα. Παρά την ήττα αυτή, η ομάδα του Κόβατς διατήρησε την πρώτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, στο ενεργητικό των «κόκκινων» υπάρχουν 13 βαθμοί, δύο βαθμούς περισσότερο από τον πλησιέστερο αντίπαλό της, Βέρντερ Βρέμης, αλλά και η Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί να φθάσει στους βαθμούς τη Βρέμη.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει βαθμούς δύο φορές στη σειρά, ειδικά από την Χέρτα, στην οποία η Μπάγερν κρατάει κακία από την περασμένη σεζόν. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους μέσω under φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *