The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

MUNICH, GERMANY - FEBRUARY 23: Thomas Mueller of Bayern Munich is challenged by Dennis Jastrzembski of Hertha BSC during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Hertha BSC at Allianz Arena on February 23, 2019 in Munich, Germany.  (Photo by Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images)

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021, 9:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Ο εναρκτήριος αγώνας του εικοστού γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Χέρτα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Χέρτα Βερολίνου

Τον περασμένο μήνα η Χέρτα Βερολίνου διακρίθηκε μόνο για την ισοπαλία 0:0 με την Κολωνία, η οποία αντικαταστάθηκε από την ήττα 0:1 από την Αρμίνια, 0:3 από την Χόφενχάιμ, 1:4 από τη Βέρντερ Βρέμης και 1:3 από την  Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Έτσι, η Γηραιά Κυρία, όπως αναμενόταν, έπεσε στη δέκατη πέμπτη θέση, έχοντας κερδίσει 17 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 25:35.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου ηγείται προγνωστικά στην κατάταξη με 45 βαθμούς στο ενεργητικό και εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 56:24. Οι παίκτες του Μονάχου έβγαλαν σωστά συμπεράσματα μετά την ήττα 2:3 από την Γλάντμπαχ, στους επόμενους γύρους ηττήθηκαν Φράιμπουργκ (2:1), Άουγκσμπουργκ (1:0), Σάλκε (4:0) και Χόφενχαϊμ (4:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μπάγερν Μονάχου θα επιτύχει νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Χέρτα Βερολίνου έχει ωραία δυνατότητα να αναστατώσει την όχι τόσο αξιόπιστη άμυνα της Μπάγερν Μονάχου τουλάχιστον μία φορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *