The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χάντερσφιλντ Τάουν εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Huddersfield-Fulham-5.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

John Smiths Stadium, Χάντερσφιλντ

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ολοκλήρωση του προγράμματος του 11ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα γίνει με τη μονομαχία των δύο αουτσάιντερ: η Χάντερσφιλντ Τάουν θα αγωνιστεί με τη Φούλαμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καιρό να κερδίσουν, και είναι δύσκολο να πούμε ποιος από τους αντιπάλους είναι τώρα σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Στο κάτω μέρος

Η Χάντερσφιλντ Σίτι, μετά από 10 γύρους, κατέκτησε τη 20η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, στο ενεργητικό της ομάδας του Ουάγκερ υπάρχουν 3 βαθμοί, διαφορά από την σωτήρια 17η θέση και την Κάρντιφ Σίτι αποτελεί δύο βαθμούς. Στην έδρα της η Χάντερσφιλντ όχι μόνο δεν κέρδισε ούτε καν σκόραρε. Στα πέντε παιχνίδια σημειώθηκαν μόνο μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, η διαφορά γκολ είναι 0:7. Με δεδομένα αυτά τα στατιστικά, είναι πολύ επικίνδυνο να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους.

18η θέση

Η Φούλαμ μετά από 10 γύρους δεν έφυγε πολύ μακριά από τη Χάντερσφιλντ, η οποία βρίσκεται στην 18η θέση, έχοντας 5 βαθμούς στο ενεργητικό. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η ομάδα του Λονδίνου μόνο έχανε, αλλά η ομάδα του Γιοκάνοβιτς τουλάχιστον σκοράρει γκολ στους αντιπάλους της. Εκτός έδρας οι Λονδρέζοι έχουν αδύναμους αριθμούς: μόνο μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια και 4 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 5:15.

Πρόβλεψη

Η Φούλαμ έχει αρκετά καλή επιλογή των παικτών, ειδικά αυτό αφορά τη γραμμή της επίθεσης, η απόδοση της ομάδας του Γιοκάνοβιτς δεν είναι και τόσο άσχημα, αλλά υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Όσο για την Χάντερσφιλντ, αυτή η ομάδα φαίνεται πιο αδύναμη στο πρωτάθλημα, σκοράρει λίγα, χάνει πολλά, αν και είναι πολύ πιθανό ότι με τη Φούλαμ η ομάδα του Ουάγκερ θα παίξει καλά. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο γκολ των φιλοξενουμένων.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Φούλαμ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *