The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χάμαρμπι εναντίον Γκέτεμποργκ: προγνωστικά για στοίχημα

Хаммарбю-Гетеборг-11.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Tele2 Arena

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος θα παίξουν  Χάμαρμπι εναντίον Γκέτεμποργκ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Χάμαρμπι παίζει αδύναμα τώρα

Η Μπάγιεν σίγουρα δεν μπορεί να ονομαστεί τρομερός του σουηδικού ποδοσφαίρου, αφού ο σύλλογος έγινε πρωταθλητής μόνο μία φορά στην ιστορία. Το τρέχον πρωτάθλημα η ομάδα ξεκίνησε καλά, είναι μεταξύ των κορυφαίων. Τώρα η Χάμαρμπι έχει πέσει πίσω στην πέμπτη θέση, σημειώνοντας μόλις έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Στον τελευταίο γύρο υπήρξε μια εκτός έδρας ήττα από την απευθείας ανταγωνιστή της Τζουργκάρντεν – 0:1. Η διαφορά από τον ηγέτη είναι μόλις 4 βαθμοί, ενώ οι περισσότεροι ανταγωνιστές, που είναι υψηλότεροι, έχουν παίξει περισσότερους αγώνες. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Η Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε άνοδο

Ένας από τους πιο δυνατούς σουηδικούς συλλόγους περνάει δύσκολες στιγμές, η Γκέτεμποργκ έχει να γίνει πρωταθλήτρια από το 2007, ενώ η ομάδα έχει 18 τίτλους. Και αν εμβαθύνετε στην ιστορία, μπορείτε να θυμηθείτε ότι οι «άγγελοι» κέρδισαν δύο φορές το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος είναι μόλις έβδομος, πέντε βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Η Γκέτεμποργκ κατάφερε να σημειώσει μια καλή κίνηση, βγάζοντας ένα σερί τριών νικών. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας την Ντεγέρφορς με σκορ 2:0. Ο σύλλογος έχει επίσης τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, το πλεονέκτημα τις τελευταίες σεζόν είναι στο πλευρό της Χάμαρμπι. Στο τελευταίο πρωτάθλημα η Γκέτεμποργκ έχασε εκτός έδρας με σκορ 0:3 και έπαιξε εντός έδρας 0:0.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε ένα δύσκολο και απρόβλεπτο ματς, οι στοιχηματιστές θεωρούν φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να πάρουν τρεις βαθμούς. Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι ομάδες αυτή τη σεζόν δεν είναι τόσο συχνά ευχαριστημένες με την υψηλή απόδοση. Είναι πολύ λογικό να ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *