The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φράιμπουργκ εναντίον Γκλάντμπαχ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фрайбург-БоруссияМ-05.06b

Μπουντεσλίγκα

Schwarzwald-Stadion

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η γερμανική Μπουντεσλίγκα πλησιάζει στο τέλος, στις 5 Ιουνίου ξεκινά ο 30ος γύρος του πρωταθλήματος με τον αγώνα Φράιμπουργκ – Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας για αυτόν τον αγώνα.

Η Φράιμπουργκ απομακρύνθηκε από τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Μετά την καραντίνα η κατάσταση στην Φράιμπουργκ μπορεί να περιγραφεί ως εξής: παίζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο σύλλογος σημείωσε μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, αν και δεν άξιζε πουθενά να νικήσει. Η ομάδα καταλαμβάνει την όγδοη θέση στην κατάταξη και απομακρύνθηκε σε απόσταση 4 βαθμών από την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Καλή τύχη θα πρέπει να επιστρέψει το χρέος στη Φράιμπουργκ, γιατί ο σύλλογος ήταν ειλικρινά άτυχος στα τελευταία παιχνίδια. Ένα ισχυρό τέλος σίγουρα θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να πιαστεί απ’ το Europa League.

Η Γκλάντμπαχ ακόμα κρατιέται στο Champions League

Η Γκλάντμπαχ προσπαθεί να μην γίνει η πέμπτη περιττή ομάδα στον αγώνα για τέσσερα εισιτήρια στο Champions League. Ο ανταγωνισμός εδώ είναι πολύ καυτός, η Γκλάντμπαχ είναι τέταρτη στην κατάταξη, αλλά είναι μπροστά από την Λεβερκούζεν μόνο λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Μόνο δύο βαθμούς περισσότερο έχει η τρίτη Λειψία, τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο μέχρι τους τελευταίους γύρους. Τέσσερις αγώνες μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος έφεραν στην Γκλάντμπαχ 7 βαθμούς, μια νίκη επί της Άιντραχτ Φραγκφούρτης και της Ουνιόν Βερολίνου, ήττα από την Λεβερκούζεν και ισοπαλία με την Βέρτνερ Βρέμης. Η επιτυχία της σεζόν θα εξαρτηθεί από το αν η ομάδα μπει στο Champions League

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις αυτών των συλλόγων το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πάντα στο πλευρό των γηπεδούχων. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν στα τελευταία 19 παιχνίδια. Ο αγώνας του πρώτου γύρου αποδείχθηκε θεαματικός, στο 6ο λεπτό το σκορ ήταν 1:1, και γενικά η συνάντηση έληξε με σκορ 4:2 υπέρ της Γκλάντμπαχ.

Πρόβλεψη

Παρά τις στατιστικές και το ιστορικό με το πλεονέκτημα των γηπεδούχων, το φαβορί στην επερχομένη συνάντηση θα είναι σύλλογος από την Γκλάντμπαχ. Οι αποδόσεις είναι εντελώς κατανοητές, επειδή η Φράιμπουργκ δεν θα έχει την υποστήριξη των κερκίδων της. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία προηγούμενων προσωπικών συναντήσεων, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στις αντεπιθέσεις. Σας προτείνουμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *